Έτσι κρατούν τους άντρες τους ευτυχισμένους οι Ασιάτισσες

Μπορεί να μην είναι της ιδιοσυγκρασίας μας αλλά έχουν ενδιαφέρον!
Έτσι κρατούν τους άντρες τους ευτυχισμένους οι Ασιάτισσες



Αναρωτήθηκες ποτέ τι κάνουν οι Ασιάτισσες για να κρατήσουν τους άντρες τους ευτυχισμένους; Εμείς πάλι όχι, μέχρι που βρήκαμε την παρακάτω λίστα στο likes.com. Αν και δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μας σου τα παρουσιάζουμε.         

Δεν παραπονιούνται ποτέ. Αν εκείνος θέλει να πάει για ένα ποτό με τους φίλους του μετά τη δουλειά, είναι δικό του πρόβλημα. Αν ξέχασε να πετάξει τα σκουπίδια, θα το κάνουν εκείνες. 

Είναι στο σπίτι. Όταν ο άντρας γυρνάει από τη δουλειά, ακόμα και όταν είναι εργαζόμενες τον περιμένουν για να περάσουν χρόνο μαζί 

Χαμογελούν. Πάντα έχουν ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη όταν κοιτούν τους άντρες τους στα μάτια. 

Έχουν έτοιμο το δείπνο. Πάντα υπάρχει ένα πιάτο φαγητό στο σπίτι να τους περιμένει. Και αν γυρνώντας από τη δουλειά νιώθει στρεσαρισμένος, του κάνουν ένα μασάζ να φύγει το άγχος. 

Τον αφήνουν να βγαίνει με τους φίλους. Είτε για πόκερ, είτε για ποδόσφαιρο, είτε για video games, δεν θυμώνουν ποτέ. Τους ενθαρρύνουν να βρίσκονται μαζί και μάλιστα τους ετοιμάζουν σάντουιτς και μπύρα. 

Του δίνουν τον έλεγχο του τηλεκοντρόλ. Τον αφήνουν να επιλέγει τα προγράμματα που επιθυμεί και κάνουν σαφές ότι εκείνος είναι ο αρχηγός της τηλεόρασης.