Φλερτ: Πως το γυναικείο μυαλό αποκωδικοποιεί τις ανδρικές κινήσεις;

Λένε πως η ψυχή της γυναίκας είναι μια άβυσσος αλλά και του άντρα δεν πάει πίσω.
Φλερτ: Πως το γυναικείο μυαλό αποκωδικοποιεί τις ανδρικές κινήσεις;



Τι είναι το φλερτ; Είναι η χαρά της διαδικασίας ενός ραντεβού. Είναι ένα γρήγορο τσεκ απ των αισθήσεων. Αυτό το παιχνίδι με τα μάτια, η πρώτη προσέγγιση, τα πρώτα κοπλιμέντα είναι η μαγεία του φλερτ και δεν έχει κανόνες. Ή μήπως έχει; Διότι εκεί που νομίζεις ότι έχεις καταλάβει τις προθέσεις του ΤΣΑΚ έρχεται η γλώσσα του σώματος και σε προσγειώνει ανώμαλα. 
Ακολουθούν μερικά TIPS για να αποκρυπρογραφήσεις τη συμπεριφορά του και να καταλάβεις  αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα  έτσι ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως! 

Σημάδι #1  
 Αν κάποιος σε κοιτάει μέσα στα μάτια όταν μιλάτε, τσέκαρε πρώτα μήπως α. έχεις κάποια τσίμπλα ή β .έχεις μουντζουρωθεί ή αν γενικά ψάχνει το βλέμμα, πρόσεχέ το αυτό γιατί το παιδί μπορεί απλά να είναι αλλήθωρο. Αν όχι όλα τα παραπάνω τότε μάλλον ενδιαφέρεται. Από την άλλη, η αδυναμία να σε κοιτάξει στα μάτια και το χαμήλωμα των ματιών κατά τη διάρκεια μια συζήτησης μπορεί να δηλώνει ακριβώς το ίδιο, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του ή απλά είναι φλώρος.

Σημάδι #2 
Αν παρατηρήσεις πως σηκώνει τα φρύδια του και ανοίγει διάπλατα τα μάτια του όταν μιλάτε, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη πως ενδιαφέρεται. Αν τον έχει λούσει και κρύος ιδρώτας τότε ναι άλλος είναι ο λόγος...mayday! ( *τσιρλιπιπι)

Σημάδι #3 
 Το αβίαστο χαμόγελό του όταν σε αντικρίζει είναι ένα πολύ θετικό σημάδι. Αδιαμφισβήτητα. Αλλά βεβαιώσου πρώτα πως δεν είναι στο οπτικό του πεδίο καμία ξανθούλα ή μελαχρινούλα (ας μην κάνουμε διακρίσεις). Αν το οπτικό πεδίο είναι καθαρό και ανεπηρέαστο από επικίνδυνες γυναικείες παρεμβολές τότε ένα χαμόγελο ακόμα κι αν δίνει ένα φιλικό τόνο, δεν παύει να είναι ο τέλειος τρόπος για να σε τραβήξει προς το μέρος του. Ανταπόδωσε το χαμόγελο και ξεκίνησε μια συζήτηση...

Σημάδι #4 
Αν γέρνει το κεφάλι του προς μια πλευρά όταν του μιλάς για κάτι, τότε ενδιαφέρεται για αυτά που λες. Καλά, βεβαιώσου πως δεν πάσχει από αυχενικό σύνδρομο που είναι must στις μέρες μας. Αναμφίβολα όμως μπορεί να πρόκειται για μια συνηθισμένη και διακριτική κίνηση που έχει μεγάλη βαρύτητα γιατί δηλώνει πως πραγματικά σε ακούει εκτός και αν συν το αυχενικό έχει και κάποια έτσι μορφή βαρηκοΐας.

Σημάδι #5
Τέλος, αν ένας άντρας αντιγράφει τις κινήσεις σου, σαν ένας "καθρέφτης" τότε είναι σίγουρο πως δεν έχει δική του προσωπικότητα, πόσο μάλλον όταν μιμείται γυναικείες κινήσεις...οπότε μην ανησυχείς μπορεί αντί για σύντροφο να βρεις έναν πολύ καλό "φίλο".