10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!

Κεφάλι ψηλά, στήθος έξω και... αυτοπεποίθηση!Κάθε φορά (ξανά και ξανά) τα ίδια ερωτήματα: Τι φταίει και απογοητεύομαι; Γιατί πέφτω κάθε φορά σε... βλάκες; (για να το πω ευγενικά). Τι κάνω λάθος και δεν με θέλει; Σταμάτα να βασανίζεις τον εαυτό σου με ανούσιες σκέψεις και προσπάθησε να λειτουργήσεις επιτέλους με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ένας άντρας (το ξέρω είναι δύσκολο αλλά πρέπει).

Τα πράγματα είναι απλά. Όπως εκείνος είναι ανεξάρτητος, έχει την δουλειά του, τους φίλους του, την ζωή του και τα χόμπυ του εκτός από εσένα, το ίδιο ακριβώς θα πρέπει κάνεις και εσύ. Όσο ένας άντρας βλέπει ότι είσαι δυναμική και στέκεσαι στα πόδια σου, τόσο θα γοητεύεται από εσένα. 

Αυτό που λένε, ότι οι άντρες έλκονται από αδύναμες γυναίκες να ξέρεις είναι μεγάλος... μύθος! Ακόμα κι αν ισχύει σε ελάχιστες περιπτώσεις είναι για λίγο, μόνο στην αρχή. Τους πάνει το αίσθημα του προστάτη μερικές φορές ναι, αλλά μόλις δουν ότι έχουν να κάνουν με μια γυναίκα που δεν έχει δική της ζωή και κρέμεται συνεχώς από πάνω τους τότε αρχίζουν να ψάχνουν για νέο... "θήραμα" πολύ απλά γιατί έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους.

Επομένως, αν θέλεις να γίνεις το... κέντρο της προσοχής του, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να μην απαιτείς τίποτα και να του δώσεις χώρο και χρόνο. Άφησέ τον από μόνο του να σου δείξει όσα θέλει και προπάντων μην γίνεσαι φορτική και πιεστική. Κανείς δεν θέλει μια τέτοια γυναίκα δίπλα του. Κυρίως όμως... 

1. Ζήσε την δική σου ζωή, όχι την δική του

2. Μην γκρινιάζεις συνεχώς και μην απαιτείς πράγματα

3. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με εκείνον

4. Μην κάνεις πράγματα απλά και μόνο για το παίξεις... "ιδανική"

5. Μάθε να είσαι ανεξάρτητη (με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) 

6. Αγάπησε κάθε σημείο του σώματος σου και απέβαλλε τα κόμπλεξ σου 

7. Δείξε του εμπιστοσύνη (στ' αλήθεια)

8. Ξέχνα όλα τα κλισέ που περιλαμβάνει μια σχέση και βάλε τους δικούς σου κανόνες

9. Μην παρεξηγείσαι με το παραμικρό και μάθε να έχεις χιούμορ 

10. Δώσε μεγάλη βάση στο σεξ ώστε να περνάτε καλά και οι δύο