Είναι οι γυμνασμένοι άντρες καλύτεροι στο κρεβάτι;

Η μέχρι πρότινος εμπειρία, λέει ναι. Μάθε γιατί.
Είναι οι γυμνασμένοι άντρες καλύτεροι στο κρεβάτι;



Έχεις ακούσει πολλές φορές το ρητό "μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις". Στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι. Βλέπεις ένα fit αγόρι. Μην ανατρέξεις πάλι σε παλιά ταμπού, ότι οι γυμνασμένοι είναι και ανεγκέφαλοι ή ότι ο άντρας που δεν έχει κοιλίτσα, δεν είναι άντρας και άλλα τέτοια αναχρονιστικά.

Είμαστε στο 2015 και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες φροντίζουν την υγεία και εμφάνισή τους. Και πολύ καλά κάνουν, γιατί αυτό δεν τους κάνει μόνο ποιο θελκτικούς αλλά και καλύτερους στο sex.

Ακόμα δεν πείστηκες για τις επιδόσεις των fit αγοριών; Συγκεντρώσαμε τους λόγους που θα τους εντάξουν στην λίστα των "Things to do before I die".
(Και δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για χάρμα οφθαλμών)

Γνωρίζουν από επαναλήψεις
Εδώ τα πράγματα δεν θέλουν πολλή ανάλυση. Κάθε set δεν επαναλαμβάνεται τουλάχιστον τρεις φορές; Αφαίρεσαι τώρα από την λέξη set το t και πρόσθεσε ένα x. Καταλαβαίνεις; 

Έχουν αντοχές
Δεν το λέμε τυχαία. Τον έχεις "σταμπάρει" στο Crossfit. Τα βγάζει όλα σε άπιαστους χρόνους. Εσύ λες να αντέχει τα death lifts και να μην αντέχει λίγο παραπάνω σε... bed lifts;

Είναι δυνατοί
Και μην πεις "ε και;". Μπορείς να κάνεις "πράγματα" που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσες ή έστω ότι μπορούσες, δεν θα ήταν για πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Σκέψου λίγο ένα "σωστό" shower sex και θα αναθεωρήσεις.

Έχουν καλύτερους οργασμούς
Φυσικά και σε αφορά και θα έπρεπε να σε νοιάζει κιόλας, γιατί το sex είναι αμφίδρομη διαδικασία. Καλύτερος οργασμός για εκείνον, απογειωτικός οργασμός για εσένα. Έτσι θα σε άφηνε; Και για να το εξηγήσουμε επιστημονικά, έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυμνασμένοι άντρες είχαν αυξημένη σεξουλική ικανοποίηση γιατί ο οργασμός εξαρτάται από πολλαπλή μυική δραστηριότητα.

Πιστεύουν στον εαυτό τους
Κι αυτό φαίνεται και στο κρεβάτι τους. Οι άντρες που γυμνάζονται έχουν αυτοπεποίθηση και αυτό (φυσικά) επηρεάζει και τις επιδόσεις τους στο sex. Τα πράγματα είναι απλά: πιστεύει στον εαυτό του, πιστεύει κι ότι μπορεί να τα καταφέρει. Η επιτυχία του είναι μονόδρομος.