Yes or Not: Να υποκριθείς οργασμό ή όχι;

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, τα white lies ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν!
Yes or Not: Να υποκριθείς οργασμό ή όχι;



Υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα για το αν πρέπει να υποκριθείς έναν οργασμό ή όχι και είναι ένα θέμα που διχάζει πολύ κόσμο. Ίσως ακούγεται κοροϊδία να υποκριθείς έναν οργασμό αλλά εγώ πιστεύω ότι κάποιες φορές κάνει καλό σε όλους.

Εννοείται πως δεν θα αφήσω την άποψή μου χωρίς να την αναλύσω, το έχω σκεφτεί πολλές φορές, το έχω συζητήσει ακόμα περισσότερες με αποτέλεσμα να έχω επιχειρήματα. Κατά βάθος οι περισσότερες γυναίκες θα συμφωνήσουν όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν.

Ας ξεκινήσω με το κλασσικό σενάριο. Είναι πρωί, ο φίλος σου ξυπνάει σιγά σιγά με ορέξεις και αρχίζει το spooning. Εσύ όμως είσαι κομμάτια από την προηγούμενη μέρα γιατί δούλευες. Εκείνος επιμένει, εσύ αρνείσαι και αρχίζει την γκρίνια ότι ποτέ δεν κάνετε πια σεξ (ενώ στην πραγματικότητα απλά είχες περίοδο). Τι κάνεις;

Ενδίδεις για να μην νιώσει ότι δεν το θέλεις πια, κάνεις μια καλή πράξη! Τώρα αρχίζει όμως το ζόρι. Κάνει τα πάντα για να φτάσεις σε οργασμό ώστε μετά να τελειώσει και εκείνος αλλά εσύ δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Περνάνε τα λεπτά και φτάνετε να κάνετε μισή ώρα σεξ χωρίς πάθος περιμένοντας να τελειώσει κάποιος από τους δυο σας.

Εκείνη την ώρα έχεις δύο λύσεις ή του λες ότι δεν μπορείς άλλο και ακούς πάλι γκρίνια (οι άντρες ποτέ δεν μπορούν να δεχτούν το “δεν είμαι σε διάθεση” πάντα νομίζουν πως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος) ή πολύ απλά υποκρίνεσαι έναν οργασμό! Δεν χρειάζεται να είναι ο σούπερ οργασμός και να υπερβάλλεις λέγοντας πως είναι το καλύτερο σεξ που έχεις κάνει ποτέ γιατί δεν θα το πιστέψει. Αλλά ένα white lie μία στο τόσο δεν έβλαψε κανέναν.

Σε όλα αυτά τα άρθρα περί υποκρισίας του οργασμού λένε πως έτσι ο άντρας δεν θα καταλάβει τι κάνει λάθος. Καμιά φορά όμως δεν πρόκειται για το αν κάνει κάτι σωστό ή λάθος. Εμείς οι γυναίκες λειτουργούμε με άλλον τρόπο.

Αν δεν έχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά δεν θα καταφέρει ούτε ο Brad Pitt να μας τελειώσει. Είναι όμως πολύ σημαντικό να ξέρεις πότε να υποκριθείς. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται σε καθημερινή βάση γιατί το νόημα του σεξ είναι να περνάτε και οι δύο καλά και όχι μόνο ο ένας.