Διάβασε αυτό το άρθρο πριν συναντήσεις τον πρώην σου

Είμαστε η φωνή της λογικήςπου πρέπει να ακούσεις.
Διάβασε αυτό το άρθρο πριν συναντήσεις τον πρώην σου



Μπορεί να συμβεί τυχαία. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις κάτι (φρόντισε μόνο να φοράς ένα μεγάλο χαμόγελο). Ωστόσο αν γνωρίζεις ότι θα συναντηθείτε η τακτική πρέπει να είναι άλλη. Θέλει σχέδιο και απλά βηματάκια για να μην κάνεις πάλι μαύρο το μαξιλάρι από τη μάσκαρα.

Κάνε μια σύσκεψη με τον εαυτό σου
Μην πας απροετοίμαστη. Τα όρια σου δεν είναι κάποιου είδους παιχνίδι. Οφείλεις να τα τηρείς, γιατί αυτό δείχνει ότι σε σέβεσαι. Άκου λοιπόν την εσωτερική σου φωνή. Αν σου πει πως δεν αντέχει τη συνάντηση, απόφυγε την. Αν πάλι σου πει ότι αντέχει, επιβεβαιώσου ότι θα παραμείνεις ψύχραιμη.

Μην κάνεις πρόβες
Δεν σε βοήθησαν ποτέ, δεν θα το κάνουν ούτε τώρα. Θα χάσεις διάθεση και χαμόγελο (που σου είναι απαραίτητα), προκειμένου να θυμηθείς τα λόγια σου. #not

Φόρα το αγαπημένο σου ρούχο
Όχι το πιο sexy. Το αγαπημένο σου. Αυτό που όταν το φοράς νιώθεις χαλαρή και όμορφη. Και για να συμβεί αυτό, δεν χρειάζεται να σε δει ημίγυμνη. Άρα περιορίσου στο άνετη κι ωραία.

Θυμίσου τι σας οδήγησε στο χωρισμό
Αυτό δεν θα το κάνεις για να ξύσεις τις πληγές σου. Ωστόσο επειδή αυτές οι συναντήσεις φέρνουν εκτός από αμηχανία και αναμνήσεις και συναισθηματισμούς, καλό θα ήταν να θυμάσαι τι έφταιξε και χωρίσατε. Κράτα το καλά στο μυαλό σου γιατί είναι πολύ πιθανό ότι θα σου χρειαστεί.

Δείξε αυτοπεποίθηση
Κι ας είσαι στα πατώματα. Σκέψου λίγο εκτός του κουτιού της σχέσης σας. Κοιτάξου στον καθρέφτη του αυτοκινήτου και δες ότι αυτό που είσαι, δεν υπάρχει μόνο σε συνάρτηση με κάτι άλλο. Μπορεί να σταθεί και μόνο του και είναι μάλιστα υ- πέ-ρο-χο.

Χαμογέλα
Αν το κάνεις συχνά, στο τέλος μπορεί και να το πιστέψεις.

Μην αρχίσεις συζητήσεις για το παρελθόν
"Άστο να πάει άστο, άστο πονάει, άστο" έλεγε ένα τραγούδι των 90's. Δεν έχει κανένα νόημα να ανασύρεις καταστάσεις και στιγμές που έχεις αφήσει πίσω σου. Ο άνθρωπος όταν περπατάει κάνει βήματα εμπρός, όχι πίσω. Ακολούθησε τη φύση σου λοιπόν.

Μην χάσεις το χιούμορ σου
Σε έχει σώσει από πάρα πολλές άβολες καταστάσεις. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Γιατί η ζωή αυτό θέλει άλλωστε. Να την αντιμετωπίζεις σαν μια μεγάλη πλάκα. Κι ας κάνει καμιά φορά κακόγουστα αστεία.