Οι άντρες δεν διαβάζουν τη σκέψη σου, γι'αυτό δώσε υπότιτλους

Αρκεί να μην συνοδεύονται από γκρίνια!
Οι άντρες δεν διαβάζουν τη σκέψη σου, γι'αυτό δώσε υπότιτλους



Αναμφίβολα όλοι οι άντρες είναι ίδιοι. Κακά τα ψέματα όσο και αν διαφέρουν εξωτερικά, εσωτερικά είναι σχεδόν ίδιοι. Το σκεπτικό τους είναι κοινό εκτός ολίγων εξαιρέσεων. Ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά τους φυσικά είναι και  η δυσκολία τους να πιάσουν όλα αυτά τα πλάγια μηνύματά μας! Όταν κάτι μας απασχολεί, "τρώει", προβληματίζει μην περιμένεις ότι θα το καταλάβουν, και αν το καταλάβουν θα είναι λάθος.

Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που είμαστε πολύπλοκα όντα και φυσικά είναι αδιανόητο να μας καταλάβουν γιατί θα είναι σαν να έχουν λύσει τον δυσκολότερο γρίφο!

Για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους πούμε τι μας ενοχλεί με απλά ελληνικά και πάνω απ'όλα χωρίς γκρίνια. Το οτιδήποτε τους λέμε, το οποίο δεν συνοδεύεται από γκρίνια, είναι ικανοί να κατανοήσουν και να αρχίσουν να μιλάνε με τα δικά μας συναισθήματα. Μάλλον η γκρίνια τους θολώνει την αντίληψη! 

Για να δούμε κάποια από αυτά που πρέπει να τους λέμε και να μην περιμένουμε να μαντέψουν από μόνοι τους!

1. Δεν θέλουμε να βγαίνετε με τις πρώην σας!
Αδιαμφισβήτητα όσο cool και να είσαι, αυτό είναι κάτι που σε ξεπερνά. Παραδέξου το και όλα καλά. Το πιο σίγουρο είναι να καταλάβει την λογική αυτής της σκέψης και να μην το ξανασκεφτεί/ξανακάνει. Αν πάλι δεν το δεχτεί και το θεωρήσει παράλογο...ε, εντάξει κάτι δεν πάει καλά..μάλλον δεν την έχει ξεπεράσει. Είπαμε είμαστε εξωφρενικές καμιά φορά αλλά όλα και όλα! Είναι η απόλυτη λογική σκέψη! 

2. Δώσε και καμιά οδηγία στο θέμα σεξ!
Αν ο φίλος σου δεν μπορεί να διαβάσει τη γλώσσα του σώματος με ευκολία, δώσε ένα χεράκι βοηθείας. Εξήγησέ του τι ακριβώς θέλεις να κάνει, ένα μικρό briefing με λίγα λόγια, με λίγο νάζι και όχι με προσταγές και όχι σαν να δίνεις οδηγίες σε παρκάρισμα.

3. Ανεβάστε μας λίγο, κοριτσάκια είμαστε!
Ορμόνες: Άπειρες και προέρχονται από 121324534 λόγους και θα τις έχουμε για πάντα! Τέλεια; Τέλεια! Γι' αυτό πάρτε μια πρωτοβουλία και πείτε κανένα κομπλιμέντο να μας ανεβάσετε. Η αλήθεια είναι ότι και αυτό χρειάζεται υπενθύμιση γιατί οι άντρες ξεχνάνε πόσο ευαίσθητα κοριτσάκια είμαστε! 
sos: Απέφυγε διακαώς όμως ερωτήσεις του τύπου "Με παχαίνει αυτό το παντελόνι;" και άλλου τέτοιου είδους.

4. Σταματήστε τα hardcore αστειάκια!Αυτά στους φίλους σας!
Έχεις καταλάβει πως μεταξύ αντρών τα αστεία είναι κάτι παραπάνω από hardcore και ακροβατούν με την καφρίλα. Είναι ωραία να τα λένε μεταξύ τους αλλά όχι και σε εμάς. Θέλεις χιούμορ αλλά όχι και αστεία που μπορούν να σε προσβάλλουν. 

Αν θέλεις να δεις πως σκέφτονται οι άντρες μετά το πρώτο ραντεβού δες εδώ και θα εκπλαγείς!