Γιατί να κάνεις sex με αναμμένα φώτα

Σταμάτα πια με τις ντροπές.
Γιατί να κάνεις sex με αναμμένα φώτα



Μη σε πιάνει πανικός κάθε που βλέπεις ένα φωτάκι αναμμένο. Το ανάβει εκείνος, το σβήνεις εσύ. Και φτου κι από την αρχή. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι και λίγη «λάμψη» παραπάνω κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή;

Μπορείτε να βλέπετε ο ένας τον άλλο
Βέβαια ο λόγος που εσύ σβήνεις το φως είναι ακριβώς ο αντίθετος. Για να μην σε βλέπει. Αλλά έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να τον «ανάβει» να βλέπει τις αντιδράσεις σου χωρίς να της μαντεύει;

Δείχνεις  αυτοπεποίθηση
Σκέψου να έχεις φορέσει τα σέξι εσώρουχά σου κι εκεί που έχεις φτιάξει ατμόσφαιρα με κεριά, να του ανάψεις και τα φώτα «αποκαλύπτοντας» το σέξυ στυλ και την ανεβασμένη στα ύψη λίμπιντό σου. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ακομπλεξάριστο κορίτσι; Όλα είναι θέμα attitude.

Δεν υπάρχει περιορισμός κινήσεων
Πόσα πράγματα μπορεί να κάνει κανείς μέσα στα σκοτάδια που η μύτη σκουντουφλάει με το αυτί και το πόδι με το χέρι; Αναμμένα φώτα λοιπόν για νέα πειράματα και «ρόλους» που δεν έχεις ξαναπαίξει.

Σε έχει δει και μέρα
Μην πανικοβάλλεσαι με την ιδέα του γυμνού κορμιού σου στα μάτια του. Σε έχει δει με μαγιό, χωρίς μαγιό, στο μπάνιο, την ώρα που σηκώνεσαι το πρωί από το κρεβάτι. Και ξέρεις κάτι; Έτσι του αρέσεις, γιατί αν το καλοσκεφτείς αυτές είναι οι στιγμές που σε κυνηγάει από πίσω για… τρελίτσες!

Οπότε, lights on baby! Για να δείτε κι οι δυο μια άσπρη μέρα!