Tips για να έχεις τον οργασμό στο τσεπάκι σου!

Άσε τις υποκρισίες και τα δήθεν «αχ βαχ». Τώρα θα το απολαύσεις πραγματικά.
Tips για να έχεις τον οργασμό στο τσεπάκι σου!



Δεν το πετυχαίνετε πάντα. Είναι και λίγο στον κόσμο του το έτερον ήμισυ που δεν καταλαβαίνει πότε δεν είσαι όντως κοντά στην κορύφωση και κάπως έτσι περνάνε τα βράδια και τα πρωινά, αφήνοντας πίσω τους τη λέξη «οργασμός». Αν όμως νομίζεις ότι δεν μπορείς να το επιτύχεις, κάνεις μεγάλο λάθος. Κοίτα εδώ τα απλά βηματα που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή του βουνού.

Ζήτα αυτό που θες
Άσε τις ντροπές και τα ταμπού στην άκρη. Αποκάλυψε του τι σε ευχαριστεί και κάνε τις μικρές ή μεγάλες σου φαντασιώσεις, πραγματικότητα. Εσύ τι λες; Θα έρθει η στιγμή του πραγματικού επιφωνήματος;

Διάλεξε την αγαπημένη σου στάση
Όταν είναι και εκείνος «κοντά» γίνε εσύ ο αρχηγός του χορού και γύρνα τον προς την αγαπημένη σου στάση. Εκεί σίγουρα θα τα δώσει όλα κι εσύ το ίδιο.

Βρες το δυσεύρετο σημείο G
Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, είναι η ώρα να ανακαλύψεις την πύλη των οργασμών. Ένας σχετικά εύκολος τρόπος είναι η γνωστή «στα τέσσερα» στάση. Πειραματίσου σε αυτήν και μπορεί να χαρίσεις στον εαυτό σου το εισιτήριο για τη χώρα της απόλυτης ευχαρίστησης.

Κάνε sex τη σωστή ημέρα
Βασικά εμείς θα σου λέγαμε κάθε μέρα, γιατί το sex δίνει ζωή, αλλά οι έρευνες έδειξαν ότι σε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου σου, είναι πιο πιθανό να έρθεις σε οργασμό. Και ποια μέρα είναι αυτή; Η 14η.

Ανάπνεε σωστά
Τι σου λέμε τώρα ε; Κι όμως ισχύει. Εφάρμοσε τις τακτικές που έχεις μάθει στη yoga και δεν θα το μετανιώσεις. Προσπάθησε δε, να συγχρονίσεις  την αναπνοή σου με του συντρόφου σου και λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή, αναπνεύστε πιο αργά. Big Bang για τη συνέχεια!