Να αποφεύγεις τους άντρες που είναι κολλημμένοι με τις αδερφές τους

Τι κάνεις όταν τα αδέρφια αγαπιούνται τόσο πολύ που αρχίζει και φαίνεται περίεργο...;
Να αποφεύγεις τους άντρες που είναι κολλημμένοι με τις αδερφές τους



Θα σου διηγηθώ μια πραγματική ιστορία. Μια πολύ καλή μου φίλη είχε μια σχέση με ένα αγόρι που αγαπούσε την αδερφή του πολύ. Πάρα πολύ! Εκείνος ζούσε με την μεγαλύτερη του αδερφή σε μια γκαρσονιέρα, σίγουρα μικρότερο από 30τ.μ. Όπως θα γνωρίζεις οι γκαρσονιέρες δεν έχουν δωμάτιο εκτός από το μπάνιο που βρίσκεται ξεχωριστά από τον υπόλοιπο χώρο. Το περίεργο όμως δεν ήταν αυτό γιατί κρίση έχουμε, κανένας δεν μένει στο σπίτι των ονείρων του. Το περίεργο ήταν πως κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι.

Μια ανοιχτόμυαλη κοπέλα δεν θα έβρισκε ούτε αυτό κακό. Αδέρφια είναι, πως να μην αγαπιούνται;

Όλη όμως η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Την έπαιρνε τηλέφωνο κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι γιατί ζήλευε. Έτυχε μία φορά κιόλας όταν εκείνη δεν σήκωσε το τηλέφωνο να παίρνει την συνεργάτιδά της για να μάθει γιατί δεν απαντάει.

Η φίλη μου όταν τους επισκεπτόταν ένιωθε άβολα με την τόσο οικεία σχέση που είχαν. Ήταν όλο χαχανητά, πειράγματα και αγκαλίστες. Όπως στα Φιλαράκια που η Rachel είχε ερωτευτεί τον γείτονα-Yeti. Τέτοια σχέση... Οι συζητήσεις όταν η θεματολογία ήταν για γυναίκες που τον έχουν επηρεάσεις κατέληγαν πάντα στην αδερφή του με αποτέλεσμα η φίλη μου να μην αντέξει άλλο. Η σχέση τελείωσε γρήγορα.

Πώς μετά από όλα αυτά είναι φυσιολογικό να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι. Εκείνος ακόμα 20άρης που σημαίνει ξυπνάει ακόμα με στύση. Είναι λίγο άβολο... Αν και δεν αποδείχτηκε ποτέ τίποτα, ακόμα δεν μπορούσαμε να συνηθίσουμε την ιδέα μιας τόσο οικείας σχέσης.

Αν παρατηρείς έστω ένα από αυτά τα σημάδια φύγε όσο είναι νωρίς!