Γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ στο sex; Είναι καιρός να ξεμπλοκάρεις

Δες τους στρεσογόνους "μύθους" που φτιάχνεις με το μυαλό σου και αφήνουν πίσω την απόδοσή σου.
Γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ στο sex; Είναι καιρός να ξεμπλοκάρεις



Όλη την ημέρα προκύπτουν μυριάδες λόγοι για να αγχώνεσαι και δεκάδες περιπτώσεις που σε φέρνουν στα όρια σου. Όταν όμως είσαι στο κρεβάτι με το έτερον ήμισυ, το μοναδικό σου άγχος θα έπρεπε να είναι πόσες φορές θα έχεις οργασμό. Αντίθετα εσύ, κλείνεσαι στο καβούκι σου κι όχι απλώς δεν το ευχαριστιέσαι, αλλά στρεσάρεσαι και για πόσους ακόμα λόγους. Καιρός να δώσεις ένα τέλος σε αυτή την παράνοια. Δες τα λάθη που κάνεις και μάθε να τα χειρίζεσαι, μήπως δεις κι εσύ (αλλά και το αγόρι δίπλα σου), μια άσπρη μέρα.

Άγχος για την εικόνα σου
Σταμάτα πια να σκέφτεσαι αν η κοιλιά σου είναι όσο φλατ θα ήθελε, αν τον ξενερώνει η κυτταρίτιδά σου, αν θα έπρεπε η μέση σου να είναι πιο στενή, αν τα οπίσθια σου είναι αρκετά ψηλά ή αν το στήθος σου είναι μικρό. Εκείνη τη στιγμή πίστεψέ μας, δεν τον απασχολεί τίποτα από όλα αυτά.

Άγχος αν είσαι αρκετά καλή
Κάνεις τα κόλπα που τον ανάβουν πραγματικά; Είσαι καλή στις περισσότερες στάσεις; Τα προκαταρκτικά σου είναι ικανοποιητικά; Σε όλα ναι. Αλλιώς δεν θα ήσασταν μαζί ή θα τα είχατε συζητήσει ήδη.

Άγχος αν σκέφτεται τις πρώην του
Μήπως ήταν καλύτερες από εσένα και τις φέρνει στην μνήμη του την ώρα που κάνετε sex; Αν δεν σε έχει αποκαλέσει με άλλο όνομα, ξέχνα το. Είναι εκεί γιατί θέλει εσένα. Αλλιώς θα ήταν στο κρεβάτι της πρώην του.

Άγχος αν έχεις αρκετή φαντασία
Μην έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα πάνω σου. «Κατεβάζετε» κι οι δυο ιδέες. Το sex- brainstorming είναι ομαδική δουλειά. Δεν παίζεις σόλο.

Άγχος αν τον ξενερώνεις με τα όχι σου
Το sex είναι μια διαδικασία που πρέπει να ευχαριστεί και τους δύο. Αν κάτι δεν σου αρέσει και το αρνηθείς δεν πειράζει. Απλώς αντικατάστησε αυτό το κόλπο με ένα άλλο που εξιτάρει κι εσένα.
 

Δες εδώ τα κόλπα που θα τον τρελάνουν και πειραματίσου.