Αυτά που πρέπει να ξέρεις προτού κάνεις σχέση με μεγαλύτερο άντρα

Έχει τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του...
Αυτά που πρέπει να ξέρεις προτού κάνεις σχέση με μεγαλύτερο άντρα



Οι μεγαλύτεροι άντρες έχουν μια γοητεία στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς (πόσα παραδείγματα δεν βλέπουμε σε ζευγάρια της showbiz άλλωστε!). Ορισμένοι μάλιστα όσο μεγαλώνουν τόσο πιο σέξι σου φαίνονται (δες πχ  τον Justin Timberlake, ο οποίος ήταν... άλλος άνθρωπος λίγα χρόνια πριν). Όταν, λοιπόν, συναντάς έναν τόσο ωραίο άντρα ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον για σένα, δεν γίνεται να το προσπεράσεις μόνο και μόνο επειδή σε περνάει 10-20 χρόνια.

Πριν, όμως, αποφασίσεις να το πας σοβαρά διάβασε παρακάτω για να δεις τι σε περιμένει.

 

► Το πιο πιθανό είναι να έχει ήδη παντρευτεί μια φορά και να έχει παιδιά. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην θέλει να τα ξαναπεράσει. Αν εσύ όμως θέλεις να φτιάξεις την δική σου οικογένεια καλύτερα να το συζητήσετε όσο είναι αρχή για να μην χάνετε χρόνο.

► Δεν θα έχει όρεξη να πηγαίνει από πάρτυ σε πάρτυ και από μπαρ σε μπαρ. Θα προτιμήσει να πάτε για ένα φαγητό ή στην καλύτερη για ένα ποτό.

► Θα πιει ένα ουίσκι και όχι 7 βότκες. Μην περιμένεις λοιπόν να μεθύσετε και να κάνετε τρέλες, τα έχει κάνει αυτά.

► Θα ακούσεις πολλές ιστορίες για τα παλιά, τόσες πολλές που θα ξαναθυμηθείς την παιδική σου ηλικία όταν ο παππούς σου έλεγε τις δικές του ιστορίες.

► Επειδή είναι πιο μεγάλος δεν σημαίνει πως είναι και πάντα σοβαρός. Μπορεί να απολαύσει το πρωινό που θα δείτε τα αγαπημένα του cartoon ή να παίξετε κάποιο video game.

► Έχει ξεπεράσει την φάση που παίζει “παιχνίδια” στην σχέση. Αν θέλει σχέση θα σου το δείξει χωρίς κρυφά μηνύματα και υπονοούμενα.

► Ξέρει τη θέλει στη ζωή του και πολύ πιθανό είναι να μην το αλλάξει για κανέναν. Έχει ζήσει κάποια πράγματα που τον έχουν διαμορφώσει ανάλογα γι' αυτό μην περιμένεις να σε ακολουθήσει αν εσύ θέλεις ξαφνικά να μετακομίσεις σε άλλη χώρα.

► Αν ζηλεύεις εύκολα μάλλον πρέπει να βρεις κάποιον άλλον γιατί μπορεί να είχε πολλές πρώην. Ίσως κάποιες από αυτές να υπάρχουν ακόμα στην ζωή του ως φίλες.

► Μπορεί να είναι λίγο ξεροκέφαλος. Σίγουρα θα έχει ζήσει κάποια πράγματα και ίσως να μην έχει την υπομονή ή την ίδια κατανόηση όπως θα είχε παλιά.

► Είναι καλύτερος στο κρεβάτι. Όπως θα διάβασες πριν, είχε αρκετές γυναίκες στην ζωή του που σημαίνει ότι θα γνωρίζει και περισσότερα στο σεξ.