Η πρώτη σου φορά; Οι αλήθειες που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσεις το σεξ

Όχι, δεν θα είναι το πιο ωραίο σεξ που θα έχεις κάνει στη ζωή σου!
Η πρώτη σου φορά; Οι αλήθειες που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσεις το σεξ



Έχεις βρει το αγόρι που σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα που είσαι έτοιμη να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα; Παρακάτω θα βρεις μερικές αλήθειες για την πρώτη φορά που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις.

Γνωρίζω πως η κοινωνία ασκεί μεγάλη πίεση σε αυτό το θέμα ενώ δεν είναι ανάγκη. Είναι μια ευχάριστη πράξη που σίγουρα θα την απολαύσεις ξανά και ξανά.

 

1. Όχι δεν θα είναι η καλύτερη νύχτα της ζωής σου! Την πρώτη φορά θα έχετε και οι δύο άγχος, δεν θα ξέρετε τι σας αρέσει, πότε να φιληθείτε, πότε να αγκαλιαστείτε. Όλα αυτά προκαλούν άγχος οπότε μην απογοητευτείς αν η πρώτη σου φορά δεν είναι τόσο μοναδική όσο περίμενες. Το σεξ γίνεται καλύτερο με τον καιρό.

2. Θα νιώσεις περίεργα μιας και δεν θα έχεις συνηθίσει τόση δράση. Το μυστικό είναι να χαλαρώσεις για να γίνεις υγρή ώστε η επαφή να γίνει πιο ευχάριστη.

3. Έχεις ακούσει ότι ματώνεις κατά τη διάρκεια του σεξ την πρώτη φορά και πονάς. Αυτό είναι μύθος. Φυσικά υπάρχουν κοπέλες που πονούν και ματώνουν αλλά στην πλειοψηφία οι περισσότερες ματώνουν και πονούν ελάχιστα.

4. Όταν κάνεις συζήτηση με τις φίλες σου λέτε πόσο διαφορετικές, πόσο πιο ώριμες θα είστε μετά το σεξ. Όχι, αυτό δεν ισχύει! Θα δεις πως μετά το σεξ δεν θα νιώθεις καμία διαφορά.

5. Επιτέλους θα έχεις άποψη για το θέμα όταν θα το φέρνει η συζήτηση! Δεν θα κάθεσαι πια σιωπηλά να κουνάς απλά το κεφάλι σου.

6. Τώρα δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι εθιστικό το σεξ. Μετά από μερικές φορές όμως που θα το έχεις κάνει θα δεις πως θα θέλεις όλο και πιο πολύ.

7. Σε κανέναν η πρώτη φορά είναι η αγαπημένη του! Το σεξ γίνεται καλύτερο με τον καιρό, όσο θα δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και θα γνωρίζεις το φίλο σου καλύτερα τόσο η απόλαυση θα γίνεται μεγαλύτερη.

8. Μην περιμένεις τα φτάσεις σε οργασμό την πρώτη φορά. Ακόμα δεν έχεις εμπειρία στο σεξ οπότε είναι δύσκολο να γνωρίζεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει να τελειώσεις.