Ενοχλητικός πρώην; Δες πώς θα τον ξεφορτωθείς

Εσύ το πήρες απόφαση, εκείνος όχι... Και τώρα;
Ενοχλητικός πρώην; Δες πώς θα τον ξεφορτωθείς



Δεν μπορεί, σίγουρα θα σου έχει συμβεί έστω και μία φορά να χωρίσεις το αγόρι σου και εκείνος επιμένει να μην σε αφήσει ήσυχη. Αν δεν σου έχει συμβεί, σίγουρα έχει τύχει σε κάποια φίλη σου. Μερικά από τα σημάδια που δεν έχει φύγει οριστικά είναι όταν στέλνει μηνύματα για το πόσο του λείπεις και πως έχει μετανιώσει...όλα αυτά που θα μπορούσε να σου πει δηλαδή και πριν φτάσετε στο σημείο του χωρισμού. Εσύ όμως προχώρησες και δεν θες ούτε να ακούς το όνομά του. Δες πως να τον διώξεις από τη ζωή σου.

 

► Σβήσ’τον από όλα τα social media. Ναι και από εκείνα που δεν χρησιμοποιείς ποτέ! Πρέπει να το καταλάβει ότι έχεις πάρει την απόφασή σου.

► Αν έχεις και φίλους του στα social media χωρίς να είσαι και εσύ φίλη μαζί τους, πρέπει να τους σβήσεις!

► Σβήσε όλες τις φωτογραφίες όπου απεικονίζεται και εκείνος. Δεν πρέπει να έχει ελπίδες πως θα τα ξαναβρείτε.

► Μάζεψε όλα τα αντικείμενα που σου τον θυμίζουν είτε για να τα πετάξεις είτε για να τα βάλεις σε ένα κουτί ώστε να τα αποθηκεύσεις κάπου που δεν τα βλέπεις.

► Ενημέρωσε τις φίλες σου όταν προσπαθεί να έρθει πάλι σε επαφή μαζί σου γιατί πολλές φορές ξεχνάς τα άσχημα και θυμάσαι μόνο τις όμορφες στιγμές. Οι φίλες σου μπορούν να σου δώσουν εκείνο το wake up call που χρειάζεσαι.

► Αν συναντηθείτε κάπου τυχαία μην του δώσεις σημασία. Αν όμως νιώθεις περίεργα να το κάνεις αυτό μπορείς να το χαιρετήσεις τυπικά γεμάτη αυτοπεποίθηση και να μην ξαναμιλήσετε μετά. Έτσι θα του δώσεις να καταλάβει πως εσύ δεν ενδιαφέρεσαι άλλο.

► Φρόντισε να κρατάς τον εαυτό σου συνέχεια απασχολημένη και με αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν οι φίλες σου. Έτσι δεν θα έχεις χρόνο για να τον σκέφτεσαι.

► Φλέρταρε με κόσμο! Δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι σχέση αλλά είναι ωραίο να φλερτάρεις, σου ανεβάζει ξανά την αυτοπεποίθηση.

► Αν οι φίλες σου έχουν καλές σχέσεις μαζί του ζήτα τους να μειώσουν την παρέα ή τουλάχιστον να μην τον αναφέρουν και να μην διαδώσουν την ζωή σου σε αυτόν.