Πώς θα τον αποπλανήσεις για one night stand

Καμιά φορά δεν θέλεις σχέση, θέλεις απλά να περάσεις καλά!
Πώς θα τον αποπλανήσεις για one night stand



Τι και αν είσαι γυναίκα; Αυτό σημαίνει πως πρέπει ή θέλεις να κάνεις πάντα σχέση; Όχι βέβαια! Μπορεί να είσαι με τις φίλες σου στο μπαρ, να δεις τον κούκλο που γνωρίζεις ήδη πως θα έχει πολλές κατακτήσεις άρα δεν είναι κατάλληλος για σχέση και να μην θέλεις να τον αφήσεις έτσι. Να τον κάνεις δικό σου έστω για μία νύχτα! Πώς θα του το δείξεις όμως χωρίς να του τα πεις ευθέως; Μην ανησυχείς, είμαστε εμείς εδώ για να σου λύσουμε τα χέρια!

 

► Πιές το ποτό σου, εννοείται με το καλαμάκι και κοίτα τον στα μάτια. Είναι ένα διακριτικό υπονοούμενο που θα πιάσει...

► Πήγαινε στην τουαλέτα αλλά πέρασε από δίπλα του και ακούμπησέ τον τυχαία στην μέση. Η σωματική επαφή πάντα ξυπνάει πονηρές διαθέσεις.

► Ένα άλλο κόλπο που μπορείς να κάνεις όταν θα πας τουαλέτα ενώ φοράς ένα αποκαλυπτικό μπλουζάκι, είναι να ισιώσεις την πλάτη σου ώστε να σηκωθεί και το στήθος σου όταν θα περνάς από δίπλα του. Σίγουρα θα το παρατηρήσει.

► Το πιο απλό απ' όλα είναι να του χαμογελάσεις. Όχι όμως το χαριτωμένο χαμόγελο. Ένα πονηρό μειδίαμα αρκεί για να καταλάβει τι όρεξη έχεις.

► Αν παίζει κάποιο τραγούδι στο μπαρ που είσαι με υπονοούμενα και γνωρίζεις τα λόγια, τραγούδησέ το και εσύ ενώ τον κοιτάς.

► Κοίταξέ τον επίμονα και δάγκωσε απαλά τα χείλη σου. Αν δεν νιώθεις άνετα να το κάνεις αυτό μπορείς πρώτα να του χαμογελάσεις και μετά να το “πνίξεις” με το δάγκωμα. Σίγουρα θα ξετρελαθεί!

► Λίγο κλισέ αλλά μπορείς να τον κεράσεις ένα σφηνάκι. Φυσικά θα περιμένεις να έρθει να σου μιλήσει εκείνος, μην πας εσύ.

► Χόρεψε προκλητικά και κοντά του. Κάποια στιγμή θα κάνει κίνηση για να έρθει κοντά σου...

► Αν είσαι πιο τολμηρή γράψε το τηλέφωνό σου σε μια χαρτοπετσέτα, πέρασε δίπλα του και βάλ'το κρυφά στα χέρια του.

► Και αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απ' όλα αυτά, απλά πήγαινε να του μιλήσεις! Θα εκτιμήσει σίγουρα μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση.