Τι γνώμη έχουν πραγματικά οι γυναίκες για το gay σεξ;

Ρωτήσαμε τις συντάκτριες του Follow Me να μας πουν την γνώμη τους.
Τι γνώμη έχουν πραγματικά οι γυναίκες για το gay σεξ;Το gay σεξ είναι ένα θέμα που καίει... Είτε γίνεται μεταξύ γυναικών είτε μεταξύ αντρών. Αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε για το σεξ μεταξύ δύο γυναικών και πως το βλέπουν οι straight γυναίκες. Θα το δοκίμαζαν, απλά θα το παρακολουθούσαν σε ταινία πορνό ή δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα γι'αυτό; Επιτέλους πραγματικές απαντήσεις και όχι θεωρίες συντακτών! Βέβαια είναι όλες ντροπαλές οπότε τα ονόματα δεν είναι πραγματικά.

Μου αρέσει πολύ να βλέπω ταινίες με λεσβιακό σεξ και ίσως το δοκίμαζα. Σαν όρο βάζω όμως η παρτενέρ να είναι επαγγελματίας! (Μαργαρίτα)

Θα το έκανα μόνο αν υπήρχε και άντρας. Μου φαίνεται βαρετό να είμαστε μόνο οι δυο μας. (Ατίθασο Πόνυ)

Ο συνδυασμός δυο κοριτσιών και ενός άντρα είναι kinky όπως και να το κάνουμε. Το γυναικείο σώμα είναι πιο σέξι, πιο θηλυκό. Μου αρέσουν και τα λεσβιακά ειδικά αν επικεντρώνονται στο στήθος. (Το Σιγανό Ποταμάκι Να Φοβάσαι)

Δεν μου αρέσει να με πασπατεύει γυναίκα. Πάω μόνο σε άντρα γυναικολόγο να φανταστείς και ούτε μου αρέσει το μασάζ από γυναίκα. Αυτό σημαίνει φυσικά πως ούτε μου αρέσει να το βλέπω σε πορνό. (Δήμητρα)

Όχι δεν μου αρέσει ούτε να το βλέπω ούτε επομένως να το δοκιμάσω. (Μαίρη)

Μου αρέσει να το βλέπω αλλά θα το δοκίμαζα μόνο αν είμαι σε συγκεκριμένη ευφορία! (Santa Barba)

Σκέτο λεσβιακό δεν μου αρέσει να βλέπω, πρέπει να υπάρχει και ένας άντρας. Πάντως αυτό δεν ισχύει και για την δοκιμή γιατί εκεί θα μπορούσα να το κάνω μόνο με μία γυναίκα αρκεί να είναι αυτή λεσβία και να ξέρει τι κάνει. (Preloved)

Χωρίς να θέλω να κρίνω τις γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει και έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο τροπο ζωής, προσωπικά ούτε θα το δοκίμαζα ούτε θα το έβλεπα διότι απλά δεν με εκφράζει! Αλλο να το δεις από περιέργεια και αλλο γιατί εισαι fan και σου αρέσει! (Μιμή)

Διάβασε ΕΔΩ τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες στο σεξ

Ξενερώνουν οι άντρες με τις ραγάδες; Ορίστε τι απάντησαν!