Στριπτίζ: Tips για να κάνεις την τέλεια εκτέλεση

Άσε τις ντροπές. Ώρα να τον ξεσηκώσεις.
Στριπτίζ: Tips για να κάνεις την τέλεια εκτέλεση



 

Το είδες στις 9 ½ Εβδομάδες. Το ξαναείδες στην ομότιτλη ταινία με τη (συγκλονιστική) Demi Moore. Θες να το κάνεις αλλά ντρέπεσαι. Ίσως φταίει κι εκείνη η απόπειρα- Βατερλό. Ακολούθα τα παρακάτω tips και το στριπτίζ θα γίνει παιχνιδάκι.

Ντύσου sexy αλλά άνετα
Ο σκοπός είναι να νιώθεις καλά στα sexy ρούχα ή ακόμα πιο sexy εσώρουχα. Μη βάλεις κάτι που δεν είναι καθόλου «εσύ» γιατί δεν θα σταματήσεις να το σκέφτεσαι και κατά συνέπεια δεν θα νιώσεις και ποτέ άνετα με την χορευτική σου προσπάθεια.

Μην αποκαλύπτεις τα πάντα
Όχι απευθείας με τα εσώρουχα. Πρέπει να αφήσεις και άλλα στην φαντασία. Φόρα για παράδειγμα μία σατέν ρόμπα ή μια καπαρντίνα. Και ζαρτιέρες. Οπωσδήποτε ζαρτιέρες.

Βάλε την κατάλληλη μουσική
Αυτήν που θα μπορείς να κουνηθείς στο ρυθμό της και την βρίσκεις όντως sexy. Δοκίμασε το «Bad things» του Jace Everett. Λίγο οι στίχοι, λίγο η μουσική του, θα σας «ανάψουν» για τα καλά.

Φτιάξε ατμόσφαιρα
Φώτα σβήνουν, κεριά ανάβουν. Αυτό είναι το μυστικό. Go for it!

Κινήσου στο ρυθμό
Αργά αλλά σταθερά, αποκάλυπτε λίγα (πολύ λίγα) σημεία, γύρνα πλάτη και ξεκίνα να αφαιρείς, χωρίς να τον αφήνεις να αγγίξει. Και γενικώς αυτό το τελευταίο έχε το κατά νου. Δεν επιτρέπεις αγγίγματα. Σκέψου όταν τελικά του το επιτρέψεις, τι έχει να γίνει.

Δεν θέλει εμπειρία. Χρειάζεται απλώς να είσαι σε τέτοιο mood και να το κάνεις με όρεξη.