Άβολες καταστάσεις που όλα τα ζευγάρια βιώνουν στην αρχή της σχέσης τους

Η αμηχανία σε όλο το μεγαλείο της!
Άβολες καταστάσεις που όλα τα ζευγάρια βιώνουν στην αρχή της σχέσης τους



Έχεις  νέο αγόρι--> Είστε ζευγάρι!  Όλα στη αρχή είναι πρωτόγνωρα, αμήχανα και συναρπαστικά συνάμα. Η αμηχανία είναι το κύριο συναίσθημα που χαρακτηρίζει τις πρώτες στιγμές με το αγόρι σου. Είστε στη φάση που γνωρίζετε ο ένας τον άλλο, δεν νιώθετε και τόση οικειότητα οπότε το πρώτο διάστημα είναι γεμάτο suspence και απρόβλεπτες αντιδράσεις!

Ήρθε η στιγμή που πρέπει να γνωρίσεις το νέο σου αγόρι στους φίλους σου. Λογικό! Τι γίνεται όμως όταν αυτό έρχεται απροετοίμαστα; Δηλαδή δεν έχετε κανονίσει να βρεθείτε, όπου και έχετε προετοιμαστεί και οι δύο για την μεγάλη στιγμή; Είστε κάπου έξω, ώσπου ξαφνικά βλέπετε τυχαία κάποιους φίλους...και έρχεται αυτή η εντελώς αμήχανη στιγμή που πρέπει όλοι να γνωριστείτε!

Σαν ανεξάρτητες προσωπικότητες που είστε, έχετε τα δικά σας ενδιαφέροντα. Δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν κιόλας, ή τουλάχιστον όχι από την αρχή! Γι' αυτό και παριστάνεις ότι σου αρέσουν. Σου προτείνει να πας για camping, για παράδειγμα και εσύ ενθουσιάζεσαι. Αν και ξέρεις για τι ταλαιπωρία πρόκειται εσύ δεν νιώθεις άνετα να τον γειώσεις γι' αυτό και το ρισκάρεις και δέχεσαι με μία απρόβλεπτη χαρά. Είσαι τόσο ενθουσιασμένη μαζί του που παραβλέπεις αυτές τις λεπτομέρειες!

Τα πρώτα μηνύματα---> Δεν απαντάς με την ταχύτητα που πρέπει: α) Γιατί δεν ξέρεις τι είναι κατάλληλο να απαντήσεις και β) θέλεις να δημιουργήσεις λίγο suspence!

Οι πρώτες έξοδοι--->  Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προσποιείσαι λίγο ότι περνάς καλά είτε γιατί δεν έχεις αποκτήσει ακόμα την οικειότητα που χρειάζεσαι είτε γιατί δεν περνάς και πολύ καλά. Αλλά εννοείται ότι δεν θέλεις να καταλάβει ο φίλος σου το αντίθετο και γι' αυτό  ίσως να μην είσαι και πολύ ο εαυτός σου και να είσαι λίγο υπερβολική. 

Τα πρώτα σημάδια ζήλιας---> Δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις όταν έρχονται και χαιρετάνε το αγόρι σου διάφορες φίλες που μάλιστα έχουν και οικειότητα μαζί του. Από που και ως που σκέφτεσαι. Δεν μπορείς να φανταστείς τι σχέση είχαν και εν τέλει έχουν! Σε κυριεύει το αίσθημα της ζήλιας αλλά μάλλον δεν το εξωτερικεύεις και κρατιέσαι, αλλά για πόσο; 

"Άγχος" για το πως θα το αποκαλύψετε στα social media ότι είστε ζευγάρι. Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος; Να κοινοποιήσετε φωτογραφία που σας απαθανατίζει σε μία τρυφερή στιγμή ή να βάλετε μία απλή φωτογραφία και σαν comment δίπλα να βάλεις ένα υπονοούμενο (καρδούλα ή οποιοδήποτε άλλο σύμβολο απόδειξης έρωτα και αγάπης);

Δες και αυτό ποτέ δεν ξέρεις--->10 σημάδια ότι βγαίνεις με αγόρι και όχι με άντρα