10 τύποι single γυναικών: Εσύ σε ποιον ανήκεις;

Δες και διάλεξε ποια είσαι.
10 τύποι single γυναικών: Εσύ σε ποιον ανήκεις;



Είσαι μόνη εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, άρα από reserved χαρακτηρίζεσαι  πια single. Πως διαφέρεις όμως από τις υπόλοιπες single εκεί έξω; Τσέκαρε τη λίστα και χαμογέλασε λιγάκι. «Πιο καλή η μοναξιά» τραγουδούσε ο Πάριος. Είμαστε τώρα για να αμφισβητούμε τον τροβαδούρο του έρωτα;

Η «Έξαλλη»
Μόλις έχεις χωρίσει και είσαι έτοιμη για όλα. Να βγεις, να πιεις, να τα «σπάσεις», να φλερτάρεις, να δοκιμάσεις. Κοινώς βρίσκεσαι σε ένα ντελίριο εξαλλοσύνης. Κeep doing, αλλά με λίγο κράτει, μην ισοπεδωθείς από την πολλή καλοπέραση.

Η «παραπονεμένα λόγια»
Λένε τα τραγούδια μας. Όχι λάθος. Είσαι εσύ που όλη την ώρα παραπονιέσαι για τη μοναξιά σου, για το πόσο θα ήθελες να έχεις ένα σύντροφο να σε κρατάει από το χέρι, να ξυπνάτε αγκαλιά το πρωί, να χορεύετε στη μέση του δρόμου, να σου φτιάχνει πρωινό. Γενικά, come back to reality. Αφενός δεν πολυκυκλοφορούν τέτοιοι τύποι, αφετέρου αν είσαι μονίμως σα μαδημένο περιστέρι κανείς δεν θα σε προσεγγίσει.

Η «δεν ασχολούμαι»
Δεν σε νοιάζει που είσαι μόνη σου. Η ζωή με φίλες και «βοηθήματα» είναι καλύτερη, άλλωστε!

Η «τύπου Σαμάνθα»
Τα κάνω όλα μετά τις δύο. Όπως έλεγε και η Σαμάνθα, «Ι am try-sexual». Δηλαδή δοκιμάζεις τα πάντα (σεξουαλικά τουλάχιστον).

Η καριερίστα
Πηγαίνεις για δουλειά στις 9 το πρωί και φεύγεις στην καλύτερη περίπτωση, δώδεκα ώρες μετά. Δεν προλαβαίνεις να πας ένα γυμναστήριο. Που να βρεθεί χρόνος για σχέσεις;

Η «μεγάλες προσδοκίες»
Να είναι ψηλός, μελαχρινός, με τατουάζ, μορφωμένος, αλήτης και καλό παιδί, με λεφτά και ωραίο αυτοκίνητο, αλλά και cool, που θα σε πάει και στο καλό ξενοδοχείο στο Παρίσι και για camping στην Ελαφόνησο. Δεν έχεις καμία τύχη. 

Η «πότε θα γίνω μάνα»
Είσαι απεγνωσμένη. Σκέφτεσαι τα μωρουδιακά, αγοράζεις πάνες σε προσφορά, ανοίγεις διάπλατα τα παράθυρα το πρωί και φωνάζεις στη γειτονιά «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;». Η κυρα-Νίτσα, απλώνει σεντόνια, σε κοιτάει και κουνάει το κεφάλι της.

Η «πρίγκιπα που είσαι;»
Θες να σε σταμπάρει στο μπαρ, να μάθει με ύπουλους τρόπους το όνομα σου και να έρθει κάτω από το σπίτι σου (στο οποίο μένεις ακόμα με τη μάνα σου), με το άσπρο άλογο και το φράκο και να σου κάνει καντάδα με το κατάκοπο ζώο να χλιμιντρίζει, καλπάζοντας. Έλα, ξύπνα τώρα.  

Η «πληγωμένη»
Η λαβωματιά στην καρδιά σου είναι ακόμα νωπή. Σε χώρισε ο πρώην λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας κι αντί να δεις την ευκαιριάρα που μόλις προέκυψε για μία ζωή λιγότερο βαρετή, εσύ κλαις βλέποντας ξανά το «Μια βράδια στο Notting Hill». 

Η «άβγαλτη» 
Εσύ είσαι ανίατη περίπτωση. Η μάνα σου δεν είναι φίλη σου, τελικά δεν θα παντρευτείς τον μπαμπά σου (όπως δήλωνες μικρή) και πλέον δεν γίνονται συνοικέσια. Λύσε τις πλεξούδες σου, βγάλε την παντούφλα, ντύσου γυναίκα και έξω από την πόρτα.  

 

 

Δες εδώ γιατί κάποιες φορές είναι προτιμότερος ο... δονητής από το αγόρι σου (όταν και αν το βρεις)!