Κι όμως, οι άντρες δεν φρικάρουν με την περίοδο

Τουλάχιστον όχι τόσο όσο νομίζαμε.
Κι όμως, οι άντρες δεν φρικάρουν με την περίοδο



Μεγάλη εντύπωση μου έκανε το άρθρο που βρήκα στο Αμερικανικό Cosmopolitan σε σχέση με τους άντρες και την περίοδο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Frank Kobola υπάρχουν 11 πράγματα σε σχέση με την περίοδο, για τα οποία οι άντρες είναι cool. Για να ακούσουμε τι λέει ένας άντρας λοιπόν: 

Κι όμως, δεν μας πειράζει…

Εάν δούμε το κορδόνι από το ταμπόν σας. Δεν αηδιάζουμε. Είναι απλά ένα κορδόνι. Μη φρικάρετε, δεν πρόκειται να σταματήσει να μας αρέσει εκείνο το σημείο έτσι απλά.

Εάν δεν θέλετε να κάνετε σεξ επειδή έχετε πόνους περιόδου. Ούτε εμείς θα μπορούσαμε να κάνουμε σεξ υπό συνθήκες πόνου.

Εάν θέλετε να κάνετε σεξ. Δεν έχουμε πρόβλημα. Εντάξει. Θα κάνουμε σεξ.

Εάν βγάλετε το ταμπόν μπροστά μας λίγο πριν το σεξ. Ας το προσπεράσουμε και ας μπούμε στο ψητό.

Εάν μας πείτε ότι έχετε περίοδο. Και εμείς, πήγαμε τουαλέτα τρεις φορές σήμερα. Όταν είσαι σε μία σχέση αυτά δεν μετράνε.

Εάν αφήνετε τα ταμπόν και τις σερβιέτες σας στο σπίτι μας. Αν κοιμάστε συχνά στο σπίτι, είμαστε οκ. Απλά μην το κάνετε την πρώτη φορά που θα κοιμηθείτε σπίτι μας.

Εάν μας ζητήσετε να σας αγοράσουμε ταμπόν ή σερβιέτες. Κανένας άντρας δεν πρόκειται να νιώσει άσχημα εκτός και αν έχει κάποια τρελή φοβία. Ότι για παράδειγμα ο κόσμος θα νομίζει ότι εκείνος έχει περίοδο.

Εάν δούμε κηλίδα αίματος στο εσώρουχό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μας αρέσει να ζούμε splatter στιγμές και να σταματήσετε να φοράτε σερβιέτα. Μπορούμε και να το προσπεράσουμε μην ανησυχείτε.

Εάν λερώσετε τα σεντόνια μας. Θα τα πλύνουμε μην ανησυχείτε.

Εάν λερώσετε εμάς. Μαντέψτε: Και γι’ αυτό υπάρχει λύση. Θα πλυθούμε στο μπάνιο. Αφού κάναμε σεξ, το αίμα δεν είναι το πρόβλημα.

Δες ΕΔΩ πώς η περίοδος μπορεί να σου φτιάξει το κέφι.