Ένας χρόνος Πικάπ με swing, Rock ‘n Roll και funky μουσικές

Το Πικάπ είναι από αυτά τα παρεϊστικα μαγαζιά που θέλεις να ξεκινάει και να τελειώνει η ημέρα σου.
Ένας χρόνος Πικάπ με swing, Rock ‘n Roll και funky μουσικές



Το Πικάπ το αγαπάς για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι φτιάχτηκε με πολύ μεράκι από δύο αδέρφια που αν και μικροί είναι γεμάτοι ωραίες ιδέες και έχουν όρεξη για δουλειά. Ο δεύτερος είναι γιατί είναι το πιο pet friendly μαγαζί της πόλης. Ναι, ο σκύλος σου θα έχει την ίδια περιποίηση με σένα. Τους υπόλοιπους θα τους βρεις μόλις το επισκεφτείς.

Το Πικάπ είναι από αυτά τα παρεϊστικα μαγαζιά που θέλεις να ξεκινάει και να τελειώνει η ημέρα σου. Θα πας από νωρίς το πρωί για τον πρώτο – και πολύ προσεγμένο - καφέ της ημέρας, τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου για μαραθώνιο παιχνιδιών και ζεστή σοκολάτα που θα καταλήξουν σε κοκτέιλ (σε χαμηλές τιμές), ρακόμελα, μπύρα και γενικά ποτό βρε παιδί μου.

Οι ιδιοκτήτες αγαπούν τα πάρτι, γι΄αυτό δεν παραλείπουν να διοργανώνουν συχνά πυκνά διάφορα μουσικά events, ενώ σύντομα το Πικάπ θα αρχίσει να φιλοξενεί εκθέσεις και bazaars. Σήμερα (8/11) το Πικάπ γιορτάζει έναν  χρόνο λειτουργίας και ετοιμάζει ένα party με Rock ‘n Roll, Swing και Funky μουσικές. Στα decks ο DJ  Squeezy.

 

Info

Δημοφώντος 10,  Άνω Πετράλωνα (σύνορα με Θησείο)

facebook.com/pikapbar