Έχεις όρεξη για ταϊλανδέζικο; Το Blue Bamboo στα Πετράλωνα σε περιμένει

Από το ευγενικό και με όση δόση χιούμορ χρειάζεται προσωπικό μέχρι τα πιάτα που έφτασαν στη μπάρα, όλα προμήνυαν ότι είχαμε κάνει τη σωστή επιλογή.
Έχεις όρεξη για ταϊλανδέζικο; Το Blue Bamboo στα Πετράλωνα σε περιμένει



Μετά από μία κουραστική εβδομάδα κι ένα Σάββατο γεμάτο υποχρεώσεις είχα ξεχάσει ότι το βράδυ θα έβγαινα. Και δεδομένου ότι ήταν δική μου ιδέα δεν μπορούσα να το ακυρώσω. Μιας και η οργάνωση δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει, η σαββατιάτικη έξοδος δεν περιλάμβανε κρατήσεις. Ξέραμε όμως ότι θέλαμε να φάμε κάτι εξωτικό. Και κάπως έτσι βρέθηκα να ζητάω τραπέζι στο Blue Bamboo στις 10 παρά Σάββατο βράδυ (ενώ έψαχνα ήδη για πάρκινγκ).

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Θα μπορούσα να πω ότι φταίει η caipirinha και αυτή η υπέροχη μυρωδιά από γάλα καρύδας και κάρυ που πλανιόταν στον αέρα που με έκαναν να βλέπω τα πάντα γύρω μου ωραία. Από το ευγενικό και με όση δόση χιούμορ χρειάζεται προσωπικό και τον κόσμο που φαινόταν να απολαμβάνει την έξοδο και το φάγητό του, μέχρι τα πιάτα που έφτασαν στη μπάρα, όλα προμήνυαν ότι είχαμε κάνει τη σωστή επιλογή. Α ναι, μείναμε στο μπαρ τελικά γιατί πρώτον Σάββατο βράδυ δεν βρίσκεις τόσο εύκολα τραπέζι και δεύτερον σού δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο εξωτερικό.

Παρόλο τον πανικό της βραδιάς, το σέρβις ήταν άψογο. Το ίδιο και το φαγητό. Η σαλάτα Yam Nua Yang μπορεί αρχικά να θύμιζε μεσογειακό πιάτο, αλλά το υπέροχα μαριναρισμένο μοσχάρι και το καυτερό dressing έδινε μία άλλη διάσταση στα λαχανικά. Τα Pad Thai noodles είχαν την ιδανική υγρασία, χωρίς περιττά λάδια, το κοτόπουλο Satay με σάλτσα από φιστίκια ήταν καλοψημένο και το ρύζι με γάλα καρύδας, ανανά και γαρίδες ήταν εκτός από εντυπωσιακά σερβιρισμένο, πεντανόστιμο.

Η υπόλοιπη παρέα έμεινε ευχαριστημένη – φάνηκε άλλωστε από τα άδεια πιάτα μας, και στο μόνο που συμφωνήσαμε είναι ότι μερικά πιάτα θα μπορούσαν να έχουν λίγο πιο χαμηλές τιμές. Υποσχεθήκαμε να ξαναπάμε σύντομα γιατί ενώ φλερτάραμε με την πάπια, τελικά δεν είπαμε να μην το παρακάνουμε με το φαγητό. Ήταν και βράδυ!

Info

Κυδαντινών 24, Άνω Πετράλωνα

210 3423124