Yellow: Ζεστή ατμόσφαιρα και καλό φαγητό στα Βόρεια προάστια

Yellow: Ζεστή ατμόσφαιρα και καλό φαγητό στα Βόρεια προάστια



Όσο ο καιρός ήταν καλός, το Yellow αγαπήθηκε για τον κήπο του. Ωστόσο, το μαγαζί που πήρε τη θέση του Tike σού δίνει αρκετούς λόγους για να το προτιμήσεις στην καρδιά του χειμώνα. Χωρισμένο σε δύο χώρους, ψηλοτάβανο και άνετο, το Yellow έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα παρά τα αρκετά τετραγωνικά του.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Πίνακες που τραβούν την προσοχή, τζάκι, τραπεζαρία που θα μπορούσες να έχεις σπίτι σου και πολλά vintage διακοσμητικά που θα ήθελες να αποκτήσεις συντελούν στη δημιουργία ενός χώρου που χαίρεσαι να περνάς τον χρόνο σου. Οι χαμογελαστοί και άκρως εξυπηρετικοί άνθρωποι που δουλεύουν βάζουν με τη σειρά τους το χεράκι τους σε αυτό.

Το μενού που επιμελήθηκε ο chef Βασίλης Αλβανίδης έχει μεσογειακές επιρροές και παρόλο που φημίζεται για το burger του, αξίζει να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα. Το λεμονάτο ριζότο με τις τραγανές ουρές καραβίδας και το φασκόμηλο, η πράσινη πολύχρωμη σαλάτα με ψημένο τυρί chevre  και τα sticks κολοκυθιού είναι μερικά από τα must πιάτα. Το μενού είναι απλό χωρίς περίεργους συνδυασμούς, προσφέροντας καλές προτάσεις σε κρέας, ψάρι, pasta και pizza σε τιμές καλές για την περιοχή.

Η ενημερωμένη wine list, τα ωραία κοκτέιλ αλλά και οι all day επιλογές (βλέπε πρωινό με πίτες με χωριάτικο φύλλο, φρεσκοψημένα κρουασάν και κέικ) βοηθούν ακόμα περισσότερο στο να γίνει το Yellow το επόμενο στέκι σου.

 

Info

Χ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά

211411 0962

www.yellow.gr