Καθαρά Δευτέρα: Εδώ τα καλά θαλασσινά! (Πού θα τα βρεις)

Τα μαγαζιά που θα φας τέλεια. Το «τραβάει» η ημέρα και η όρεξή μας.
Καθαρά Δευτέρα: Εδώ τα καλά θαλασσινά! (Πού θα τα βρεις)



Χταποδάκι, καραβίδες, καλαμαράκι, μύδια, στρείδια, ταραμοσαλάτα και όλες οι νηστίσιμες λιχουδιές που θα απολαύσεις σήμερα, συγκεντρωμένες σε έναν κατάλογο με τα μαγαζιά που θα φας καλά.

Τραβόλτα στο Περιστέρι
Το αδερφάκι του Base Grill στο Περιστέρι σερβίρει ψαρομεζέδες που θα σου μείνουν αξέχαστοι. Σε ένα παραδοσιακό και προσεγμένο περιβάλλον στήνεται πραγματικά «θαλάσσιο» πάρτυ!
Είναι must- visit place, όπου κι αν μένεις, σ’ αρέσουν δεν σου αρέσουν τα ψάρια και θαλασσινά. Εδώ μάλλον θα αναθεωρήσεις.
Τι να πρωτοπούμε; Καπνιστό χέλι με φάβα, σπετσοφάι σουπιάς, ταραμοσαλάτα- κορυφή, χταπόδι σαφράν με ξύδι από ρόδι και φανταστικές σαλάτες.

Αγίου Παύλου 33, Περιστέρι
Τηλ: 2105719222

Φύκι- Φύκι στο Πόρτο Ράφτη
Βρίσκεται περίπου τέσσερα χρόνια στον παραλιακό δρόμο στο Πόρτο Ράφτη.  Τα παιδιά του Del Mare, πέρασαν και στο χώρο της εστίασης με μεγάλη επιτυχία. Εξαιρετικοί μεζέδες για να συνδυάσεις το ούζο ή το τσιπουράκι σου, τραπεζάκια στη θάλασσα και μεγάλος εσωτερικός χώρος για την κακοκαιρία.
Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις liguini με μύδια, κριθαρότο θαλασσινών, πατάτες του Johny και παντζαροσαλάτα. 
Θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Λεωφ. Γ. Γρέγου 45, Πόρτο Ράφτη
Τηλ: 2299 076333
 

Ψαροταβέρνα Κόλλιας
Είναι σταθερή αξία στην ψαροφαγία και βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού 363. Εδώ η ιστορία, οι γεύσεις και η μυρωδιά θάλασσας μιλάνε από μόνες τους. 

Κλασικό ταβερνάκι με μεζέδες ανεκδιήγητους. Γυαλιστερές, κυδώνια, μακαρονάδες με όποιο οστρακοειδές τραβάει η ψυχή σου, γιουβετσάκι σουπιάς και (αν και όχι για σήμερα αν νηστεύεις) ψάρι μαγειρεμένο και σερβιρισμένο στο αλάτι. Όπως ακριβώς στο λέμε. Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις.

Είναι ένα μαγαζί value for money.   

Λεωφόρος Συγγρού 363
Τηλ: 210 9408620

Σκουμπρί στο Κουκάκι
Από τη θάλασσα στο Κέντρο, σε ένα από τα καλύτερα ψαρομεζεδοπωλεία. Στην οδό Δράκου βρίσκεται το Σκουμπρί, μία σύγχρονη και ταυτόχρονα παραδοσιακή ψαροταβέρνα με θεσπέσιους μεζέδες και «παρελκόμενα». 

Σχοινιά και δίχτυα στα φωτιστικά, γαλάζιοι, μπεζ χρωματισμοί και είναι σαν να μπήκες σε κάποιο μαγαζάκι του Αιγαίου. Το φαγητό δε, που φτάνει στο τραπέζι σου, σκέτη απόλαυση. Δοκίμασε οπωσδήποτε τη φημισμένη ζεστή τυροκαφτερή, φάβα Κορίνθου, αχνιστά μύδια και ξεροψημένα στικς κολοκυθιού. 

Δράκου 12, Κουκάκι
Τηλ: 2109210994