Η μαγειρική λένε ότι θέλει φαντασία και όρεξη! Μπορείς να κάνεις χίλιους και έναν συνδυασμούς αρκεί να μην φοβάσαι να πειραματίζεσαι!
Άραγε πόσα πράγματα υπάρχουν και μπορείς να δοκιμάσεις και δεν το ξέρεις;
Άνοιξε τους (μαγειρικούς)ορίζοντές σου και άφησε την φαντασία σου ανεξέλεγκτη!
Παρακάτω σου προτείνουμε 10 τροφές που μπορείς να ψήσεις και δεν το ήξερες!
1. Αγκινάρες
Μπορείς να τις βράσεις αλλά και να την ψήσεις στη σχάρα.
2. Μπανάνες
Κόψε μια μπανάνα στη μέση και έπειτα σε πιο μικρά κομμάτια. Ψήσε τις στη σχάρα και πρόσθεσε από πάνω λίγη σοκολάτα.
3. Dοghnuts
Γιατί όχι;
4. Αντίδι
Ψήσε το μέχρι να γίνει crispy! (Μέχρι 5 λεπτά)
5. Σύκα
Τα αλοίφεις με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνεις με τη φλούδα προς τα κάτω. Μετά προσθέτεις και μπαλσάμικο.
6. Χαλούμι
Ψήνεται και από τις δυο πλευρές για 2 λεπτά μέχρι να αλλάξει χρώμα.
7. Μango
Κόψε το mango σε μικρά κομμάτια, άλοιψέ τα με λίγο ελαιόλαδο και ψήσε τα για 6 λεπτά!
8. Νεκταρίνια
Κόψε στη μέση το νεκταρίνι και ψήσε το για 3 λεπτά. Είναι το τέλειο dessert! Μπορείς να το προσθέσεις και σ οποιαδήποτε σαλάτα φτιάξεις!
9. Καρπούζι
Κόψε το καρπούζι σε μικρά κομμάτια και ψήσε τα και από τις δυο πλευρές από 1 λεπτό το καθένα.
10. Αβοκάντο
Το αβοκάντο αν και θεωρείται φρούτο έχει γεύση που παραπέμπει σε λαχανικό. Οπότε και αν το ψήσεις θα δεις πόσο νόστιμο είναι!