Η συνταγή του μερακλή Αντώνη: Γεμιστά με κιμά!

Μια εναλλακτική κλασσική συνταγή!
Η συνταγή του μερακλή Αντώνη: Γεμιστά με κιμά!



Ο μπαμπάς μου είναι ο αυτοδημιούργητος "σεφ" του σπιτιού μας! Φτιάχνει ότι του έρθει στο μυαλό χωρίς να υπολογίζει ακριβώς ποσότητες και υλικά. Και όμως πάντα τα φαγητά του γίνονται ανάρπαστα! Έτσι είναι και αυτή η συνταγή με τα γεμιστά χωρίς ρύζι αλλά μόνο με κιμά!
Είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη! Θέλεις κάτι άλλο;

Τι θα χρειαστείς
4 πιπεριές πράσινες
4 κολοκυθάκια 
6 ντομάτες 
3 μελιτζάνες 
πατάτες (όσες θέλεις)
250 γρ. κιμά
2 κρεμμύδια 
3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Πως θα τα φτιάξεις
Πλένεις πολύ καλά τα λαχανικά.
Αδειάζεις το περιεχόμενο τους.
Πλένεις, καθαρίζεις και κόβεις τις πατάτες.
Αλατίζεις τα λαχανικά μέσα και έξω.
Βάζεις σε ένα τηγάνι 4 κουταλιές ελαιόλαδο και τσιγαρίζεις το σκόρδο και το κρεμμύδι (αφού τα έχεις ψιλοκόψει.
Προσθέτεις τον κιμά και τον τσιγαρίζεις.
Αλατοπιπερώνεις και ανακατεύεις πολύ καλά. 
Προσθέτεις το εσωτερικό του κολοκυθιού, της ντομάτας και της μελιτζάνας αφού τα έχεις πολτοποιήσει. 
Προσθέτεις 1 φλιτζάνι νερό και βράζεις για 10 λεπτά. από 
Έπειτα γεμίζεις τα λαχανικά και τους βάζεις τα καπάκια τους.
Βάζεις τα λαχανικά στο ταψί και προσθέτεις και τις πατάτες, ρίχνεις λίγο λάδι στα γεμιστά και στις πατάτες και αλατοπιπερώνεις.
Τέλος ρίχνεις άλλο ένα φλιτζάνι νερό και ψήνεις στους 200 βαθμούς για 45-60 λεπτά.

Έχεις όρεξη; Φτιάξε και ένα τέλειο ορεκτικό!