Για την ζύμη:
2¼ της κούπας αλεύρι
1½ της κούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
βανίλια για γεύση
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
λίγο κονιάκ
1½ κούπα ζάχαρη
Σε ένα μεγάλο μπολ αρχίζετε να πλάθετε τα υλικά όλα μαζί μέχρι να γίνουν ενιαία ζύμη. Όταν πλάσετε την ζύμη σας αρκετά καλά την τυλίγετε σε μία μεμβράνη και την βάζετε στο ψυγείο για 30’ λεπτά.
Μόλις την βγάλετε την απλώνεται σε πυρέξ καλά χωρίς να αφήσετε κενά και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδίσει.
Για τη γέμιση
6 ώριμα ροδάκινα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε μεσαία κομμάτια
3 κρόκους αυγού
¾ της κούπας κρέμα γάλακτος light
μπόλικη κανελίτσα
λίγο γαρύφαλλο
¾ της κούπας ζάχαρη
¼ αλεύρι
Απλώνετε προσεκτικά τα ροδάκινα ώστε να καλύψουν όλη τη ζεστή ζύμη, Χτυπάτε πολύ καλά τα υπόλοιπα υλικά και τα περιχύνετε πάνω στα ροδάκινα. Το βάζετε στο φούρνο για 1,5 ώρα περίπου μέχρι να γίνει σταθερό το μείγμα. Το αφήνετε να κρυώσει και voila!