Πρωινό χωρίς... Cake, δεν γίνεται - έχουμε αποδείξεις!

Ξέρεις πως η μέρα θα πάει καλά, όταν φτάνει ξαφνικά στο γραφείο σου ένα κουτί γεμάτο λαχταριστά mini cupcakes
Πρωινό χωρίς... Cake, δεν γίνεται - έχουμε αποδείξεις!



Έχουμε ήδη δηλώσει την αδυναμία μας σε ό,τι φτιάχνει το Cake. Αλλά το βροντοφωνάζουμε με κάθε ευκαιρία: αν λατρεύεις κέικ, cupcakes, και γενικώς τα γλυκά, τα καταστήματα Cake είναι ανάμεσα στα πιο hot sweet spots της πόλης! 

Οπως καταλαβαίνεις, όταν έφτασε στο γραφείο μας το μαγικό κουτί, γεμάτο mini cupcakes, cheesecakes και μηλόπιτες, ο ήχος από τα πληκτρολόγια πάγωσε και τη θέση του πήραν αναστεναγμοί απόλαυσης!

 

Για τα cupcakes, τι να πω: μικρές μπουκιές από παράδεισο, ολόφρεσκα, να μοσχομυρίζουν βανίλια και με χρωματιστά frosting που αμέσως σου φτιάχνουν τη διάθεση με τα χρώματά τους μέχρι να τα δοκιμάσεις, οπότε εκεί απλά παραδίδεσαι άνευ όρων. 

Και μετά, ήρθε η σειρά για τα cheesecakes: Choco vs Cookie cheesecake- γιατί να πρέπει να διαλέξεις όταν μπορείς να έχεις και τα δύο; Αν είσαι chocoholic θα καταλάβεις αμέσως την αληθινή, πλούσια σοκολάτα που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες του Cake για τη "σκοτεινή" δημιουργία τους και θα επιστρέψεις γιατί είναι εθιστικό. Όσο για το Cookie, το φαντάζομαι δίπλα σε έναν μυρωδάτο καφέ και έτσι θα το συνδυάσω την επόμενη φορά που θα δώσω ραντεβού στο Cake με την παρέα.

Το μαγικό κουτί είχε μέσα και θεϊκό banoffee και ηδονικό Red Velvet και εκπληκτικές ατομικές μηλόπιτες, με πράσινο μήλο που η οξύτητά του ισορροπεί τέλεια με τη ζάχαρη, γεμίζει με την γεύση του το στόμα αλλά δεν σε λιγώνει. 

Αν μετά από αυτά νιώθεις την υπογλυκαιμία να πλησιάζει και ετοιμάζεσαι να ψάξεις πού θα βρεις το κοντινότερό σου Cake δεν έχεις παρά να κάνεις ένα κλικ εδώ για να βρεις όλα τα info: http://www.caketfk.gr/