ΑΘΗΝΕΟ #8: Μια lager με... τζίντζερ!

Η παγωμένη απόλαυση της άνοιξης
ΑΘΗΝΕΟ #8: Μια lager με... τζίντζερ!



Κάθε σεζόν, το ΑΘΗΝΕΟ, ο πρώτος χώρος δημιουργικής Ζυθοποιίας της Αθήνας, δημιουργεί μία μπύρα πάνω σε μια συνταγή εμπνευσμένη από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης εποχής. Από τα καζάνια του ρέουν ιδιαίτερες μπίρες τόσο lager με προσθήκη ξεχωριστών συστατικών όσο και Ale διαφόρων τύπων, με πλούσια αρώματα και έντονες γεύσεις. 

 

Η ΑΘΗΝΕΟ #8 είναι η μπύρα της Άνοιξης: μια Lager με 5% αλκοόλ, με μίγμα διαφορετικών λυκίσκων και προσθήκη Ginger και, όπως όλες οι μπίρες του ΑΘΗΝΕΟ, είναι αφιλτράριστη και απαστερίωτη. Έχει θολό χρυσοκίτρινο χρώμα, πλούσιο άρωμα και ισορροπημένη γεύση με μακρά επίγευση που ξεχωρίζει η χαρακτηριστική, πικάντικη γεύση του Ginger. Ευκολόπιοτη και δροσιστική για να θυμίζει πως το καλοκαίρι πλησιάζει, αλλά με πικάντικες νότες που ταιριάζουν στις τελευταίες στιγμές του χειμώνα! 

 

Όλες οι μπίρες του ΑΘΗΝΕΟ παράγονται σε μικρές παρτίδες και μπορείτε να τις απολαύσετε αποκλειστικά σε βαρέλι σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα.

 

Info: Το ΑΘΗΝΕΟ είναι ανοιχτό στο κοινό κάθε Σάββατο και με ελεύθερη είσοδο προσφέροντας μια γνωριμία με το χώρο και δοκιμή των χειροποίητων συνταγών που παράγονται στα καζάνια του. Παράλληλα, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εικαστική έκθεση «Το Κριθάρι: η Σπορά» με έργα 9 Ελλήνων καλλιτεχνών .

( Λ. Κηφισού 102, 122 41 Αιγάλεω)