Έχεις δοκιμάσει ποτέ κιουνεφέ; Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην το ξέρεις. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως αυτό το γλύκισμα είναι απλά υπέροχο. Προέρχεται από τα βάθη της Μ. Ασίας και είναι, στην ουσία, κανταΐφι με τυρί και σιρόπι. Η Υπατία Παπασταματη, από το Join Us, σου δείχνει πως να το φτιάξεις εύκολα και απλά!
Tι θα χρειαστείς
250 γρ. βούτυρο λιωμένο
μισό φύλλο κανταΐφι
1 κούπα νερό
1 κούπα ζάχαρη
φρέσκο φιστίκι Αιγίνης
200 γρ. μοτσαρέλα
Πως θα το φτιαξεις
Δες το παρακάτω βίντεο.
COOKING STORIES 05 JoinUs S2 from join us on Vimeo.