Φτιάχνουμε πανεύκολη μους σοκολάτας με δύο υλικά

Όταν θέλεις γλυκό εδώ και τώρα.



Όταν η Κική και ο Λευτέρης έχουν υπογλυκαιμίες και θέλουν ένα grande γλυκό εδώ και τώρα αλλά είναι περασμένες 12:00 τρέχουν στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς και αγοράζουν μία κρέμα γάλακτος και μία νουτέλα. Τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή για να φτιάξουν μία πεντανόστιμη και πανεύκολη μους σοκολάτας. Ορίστε και η μυστική τους συνταγή.

Υλικά:

-500 ml κρέμα γάλακτος
-400 γρ. νουτέλα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ 500 ml κρέμα γάλακτος μέχρι να δέσει και να γίνει σαντιγί.
Ρίχνουμε μέσα στη σαντιγί τη νουτέλα και την χτυπάμε με το μίξερ για ελάχιστα δευτερόλεπτα για να μην «κόψει».
Την τρώμε εκείνη την ώρα ή την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει όσο θέλουμε.
Tip: Για extra απόλαυση προσθέτουμε τριμμένο πτι μπερ.