Μία απλούστατη συνταγή για μους λεμονιού μου έδωσε η Φωτεινή όταν της ζήτησα να μου πει τι να κάνω με τις δυο σακούλες λεμόνια που μου έφερε ο θείος μου στην Κυριακάτικη επίσκεψή του. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα έφτιαξα μία γλυκόπικρη λιχουδιά και μπορώ να πω ότι την απόλαυσα και με το παραπάνω.
Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
Χυμό από 3 μεγάλα λεμόνια ή 5 μικρά
Ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια ή 1 μικρό
Εκτέλεση:
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ
2. Τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα
3. Βάζουμε το μείγμα σε γυάλινα βαζάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν.