Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο χοιρινό;

Κρατάς μυστικό; Ιδού ένα tip που θα σε σώσει!
Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο χοιρινό;



Το χοιρινό είναι κατά την ταπεινή γνώμη μου το πιο δύσκολο κρέας. Διότι είναι σκληρό και εμένα δεν μου αρέσει. Θέλω να είναι μαλακό και τραγανό συγχρόνως γίνεται; Φυσικά! Το μυστικό μου το αποκάλυψε ο μπαμπάς μου και σας το φανερώνω ευθύς αμέσως!
(Το tip βρίσκεται στο τέλος της διαδικασίας)

Τι θα χρειαστείς
1 kg χοιρινό φιλέτο
1 ματσάκι άνηθο 
1 ματσάκι μαϊντανό
κουρκουμάς
τζίντζερ
αλάτι, πιπέρι
2 πορτοκάλια
2 λεμόνια

Πως θα το φτιάξεις
Παίρνεις το φιλέτο και το κόβεις σε μικρά κομμάτια.
Το τοποθετείς σε μια μεγάλη κατσαρόλα όπου προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, άνηθο ψιλοκομμένο, κουρκουμά, τζίντζερ και το χυμό από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια.
Βάζεις την κατσαρόλα στο ψυγείο και την αφήνεις όλο το βράδυ.
Την άλλη μέρα παίρνεις το χοιρινό, το βάζεις σε ένα τηγάνι και το τηγανίζεις!

Συνόδευσέ το με τις πιο τέλειες τηγανιτές πατάτες!