Σε περίπου μισή ωρίτσα θα έχετε τα πιο γευστικά φιλετάκια χοιρινά στο πιάτο σας.Απολαύστε τα μαζί με μια μπυρίτσα ή ένα παγωμένο ποτήρι κρασί.
Υλικά:
-10 φιλετάκια χοιρινά
Για τη μαρινάδα:
-4 κ.σ. ελαιόλαδο
-2 κ.σ. μουστάρδα
-αλάτι,πιπέρι
-ρίγανη
Για τη σάλτσα:
-1 ποτήρι λευκό κρασί
-2 κ.σ. πετιμέζι
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
2.Βυθίζουμε μέσα στο υγρό μείγμα τα φιλετάκια για είκοσι λεπτά.
3.Ψήνουμε το κρέας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή γκριλιέρα, σε δυνατή φωτιά.
4.Μόλις είναι έτοιμα και από τις δυο πλευρές,τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
5.Ρίχνουμε το κρασί και το πετιμέζι.
6.Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
ΤΙΡ:
Αντί για ρίγανη,μπορούμε να ρίξουμε λίγο θυμάρι για πιο πλούσια και έντονη γεύση.