Σήμερα μαγειρεύουμε νόστιμα φιλετάκια χοιρινά μαριναρισμένα

Μαρινάρετε το χοιρινό κρέας και ψήστε.Μην περιμένετε να έχετε οικογενειακό τραπέζι για να το απολαύσετε!
Σήμερα μαγειρεύουμε νόστιμα φιλετάκια χοιρινά μαριναρισμένα



Σε περίπου μισή ωρίτσα θα έχετε τα πιο γευστικά φιλετάκια χοιρινά στο πιάτο σας.Απολαύστε τα μαζί με μια μπυρίτσα ή ένα παγωμένο ποτήρι κρασί.

Υλικά:

-10 φιλετάκια χοιρινά
Για τη μαρινάδα:
-4 κ.σ. ελαιόλαδο
-2 κ.σ. μουστάρδα
-αλάτι,πιπέρι
-ρίγανη

Για τη σάλτσα:

-1 ποτήρι λευκό κρασί
-2 κ.σ. πετιμέζι

Εκτέλεση:

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
2.Βυθίζουμε μέσα στο υγρό μείγμα τα φιλετάκια για είκοσι λεπτά.
3.Ψήνουμε το κρέας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή γκριλιέρα, σε δυνατή φωτιά.
4.Μόλις είναι έτοιμα και από τις δυο πλευρές,τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. 
5.Ρίχνουμε το κρασί και το πετιμέζι.
6.Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. 

ΤΙΡ:
Αντί για ρίγανη,μπορούμε να ρίξουμε λίγο θυμάρι για πιο πλούσια και έντονη  γεύση.