Δώστε χρώμα στη ζωή σας και στο φαγητό σας. Μην φοβάστε να προσθέσετε αλκοόλ στο εκλεκτό πιάτο σας. Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει. Και δεν θα σας μεθύσει. Η σημερινή μας συνταγή, το... πολύχρωμο κοτόπουλο με βότκα είναι εξαιρετική επιλογή και για μια βραδιά στο σπίτι με φίλους. Θα το λατρέψουν!
Υλικά:
- -4 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
- -8 κ.σ ελαιόλαδο
- -3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- -2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- -2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- -Ένα ποτηράκι βότκα
- -4 κ.γ. πάπρικά
Εκτέλεση:
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι με καπάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι.
- Κατόπιν τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο,ώσπου να αποκτήσει χρυσό-καφέ χρώμα.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές,αλάτι,πιπέρι.
- Σβήνουμε τα υλικά με τη βότκα.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και σκεπάζουμε το σκεύος.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε για μισή ωρίτσα να ετοιμαστεί.
Καλή όρεξη!