Αδιαμφισβήτητα συνταγή που σε γυρνάει στα παιδικά σου χρόνια, σε εκείνα τα κυριακάτικα τραπέζια που μαζευόσουν με όλη την οικογένεια. Ο Γιάννης Αποστολάκης από το Join Us, βάζει την δική του πινελιά σε αυτό το παραδοσιακό και διαχρονικό φαγητό.
Τι θα χρειαστείς
- 300 γρ. μοσχάρι
- 200 γρ. Κριθαράκι χοντρό
- 2 κύβοι Maggi ζωμός βοδινού
- 1 1/2 lt νερό
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ελαιόλαδο
- θυμάρι
- 6 τοματίνια
- μαϊντανός
- 50 γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
- 3 κ.γ. Βούτυρο
- ξύσμα μοσχολέμονου
Πως θα το φτιάξεις
Δες το παρακάτω βίντεο
CHEF 30 JoinUs S1 from join us on Vimeo.