Το κριθαράκι είναι μια γευστική επιλογή που μπορείς να κάνεις ιδίως τα Σαββατοκύριακα, σε οικογενειακά τραπέζια. Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις με μια κλασική συνταγή αυτή είναι η καλύτερη. Ο Γιάννης Αποστολάκης σου δείχνει τον τρόπο.
Τι θα χρειαστείς
Για το κριθαράκι:
350 γρ. κριθαράκι
κολοκυθάκια
καρότα
ντοματίνια
150 γρ. γραβιέρα
1 κ.σ. βασιλικός πλατύφυλλος
ξύσμα από 1 λεμόνι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. φρέσκο ανθότυρο
250 γρ. μυζήθρα ξινή
αλάτι
μέλι
Πως θα το φτιάξεις
Δες το παρακάτω βίντεο.