Λαχταριστά τυροπιτάκια με μπέικον

Όταν τα βλέπουμε σε μπουφέ, όλοι ορμάμε να τα φάμε. Το www.followme.gr σε μαθαίνει πως να τα φτιάχνεις!
Λαχταριστά τυροπιτάκια με μπέικον



Μπορεί να ακούγεται δύσκολο , αλλά δεν είναι καθόλου. Όλοι μπορούν να φτιάξουν  σπιτικά τυροπιτάκια. Εμείς προσθέσαμε και λίγο μπέικον. Δεν έμεινε ούτε ένα για δείγμα. Ανάρπαστα έγιναν.  

Υλικά:

500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

200 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι

8 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον

2 αυγά

τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας

1/2 κούπα αραβοσιτέλαιο

Εκτέλεση:

1.Σε ένα μπολ τοποθετούμε  όλα τα υλικά . Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.

2.Παίρνουμε κάθε φορά λίγη ποσότητα από τη ζύμη και πλάθουμε σε μπαλίτσες τα τυροπιτάκια.

3.Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, αφού πρώτα έχουμε βάλει αντικολλητικό  χαρτί.

4. Ψήνουμε στους 180  βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά.

Αν θέλεις να πάρεις και άλλες γευστικές ιδέες δες εδώ!