Έφυγε το Πάσχα και μαζί του και όλες οι "παράνομες" λιχουδιές! Ωραία ήταν και φέτος. Δεν μας έλειψε τίποτα. Ούτε το αρνάκι, ούτε το κοκορέτσι, ούτε τα κόκκινα αυγά αλλά ούτε και η μαγειρίτσα. Κάναμε νηστεία 40 ημέρες και μέσα σε 3 ημέρες τα πήραμε όλα τα κιλά πίσω (λέμε τώρα)! Η πιο τέλεια λύση μετά από όλο αυτό το γευστικό παραλήρημα είναι η παρακάτω light συνταγή και τι καλύτερο, εδώ που τα λέμε, από μία πράσινη σαλάτα! Ιδού!
Τι θα χρειαστείς
Μαρούλι
ρόκα
λίγα φύλλα από σπανάκι
1 ραπανάκι
φασόλια μεξικάνικα
1 καρδιά από το κουνουπίδι
ελαιόλαδο
βαλσάμικο
αλάτι
Πως θα τη φτιάξεις
Βράζεις τα μεξικάνικα φασόλια για δύο ώρες.
Τα αφήνεις να κρυώσουν για 15 λεπτά.
Πλένεις καλά τη ρόκα, το σπανάκι, την καρδιά από το κουνουπίδι και το ραπανάκι.
Τα προσθέτεις όλα σε ένα μπολ μαζί με τα φασόλια και βάζεις λάδι και βαλσάμικο, λίγο αλάτι και τα ανακατεύεις
Αλλιώς φτιάξε σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο