Σήμερα σου έχουμε μια έκπληξη. Οι δύο σεφ της La Pasteria μας φτιάχνουν ένα αγαπημένο πιάτο από το μενού, cartoccio di vitello con funghi porcini Bianca Toscana. Τέλειο; Ακολούθα τις οδηγίες τους βήμα βήμα και θα φτιάξεις με τα χεράκια σου την πιο τέλεια μακαρονάδα!
Τι θα χρειαστείς
1 κιλό ποντίκι μόσχου
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού καρότο
1/2 φλ. τσαγιού σέλερι
1 φλ. τσαγιού κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ντομάτα
1 πακέτο ριγγατόνι βρασμένα για 7 λεπτά σε νερό με λίγο αλάτι
2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. πολτός τρούφας
4 κ.σ. παρμεζάνα
αλάτι-πιπέρι
Πως θα τα φτιάξεις
Δες το παρακάτω βίντεο.
Δοκίμασε να φτιάξεις λαχταριστές χοιρινές μπριζόλες!