Η συνταγή της γιαγιάς Σοφίας: Oμελέτα με τις πιο λίγες θερμίδες!

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...
Η συνταγή της γιαγιάς Σοφίας: Oμελέτα με τις πιο λίγες θερμίδες!



Η ομελέτα πραγματικά είναι μια συνταγή που μπορείς να φτιάξεις κάθε στιγμή της ημέρας...από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η γιαγιά Σοφία σου προτείνει να φτιάξεις μια ομελέτα με υλικά που έχεις σίγουρα στο ψυγείο σου. Επίσης σε παροτρύνει να προσθέσεις στη συνταγή και οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμείς!

Τι θα χρειαστείς
αυγά
ντομάτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
φέτα
5-6 φέτες γαλοπούλα
πιπεριές κόκκινες
πιπεριές πράσινες
ελαιόλαδο
σκόρδο
αλάτι, πιπέρι

Πως θα τη φτιάξεις

Πλένεις τις ντομάτες και τις πιπεριές πολύ καλά. 
Τρίβεις τις ντομάτες σε έναν τρίφτη και ψιλοκόβεις τις πιπεριές.
Ψιλοκόβεις τις φέτες γαλοπούλας, το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζεις λίγο ελαιόλαδο και όταν αρχίσει να ζεσταίνεται βάζεις το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα κομμάτια γαλοπούλας να τσιγαριστούν. 
Ρίχνεις το χυμό ντομάτας και την τριμμένη φέτα και ανακατεύεις. Έπειτα σπας ένα ένα τα αυγά μέσα στο τηγάνι και τα ανακατεύεις με ένα πιρούνι.
Τέλος προσθέτεις αλάτι και πιπέρι.

Φτιάξε το δικό σου σπιτικό ζυμωτό ψωμί! Θα πηγαίνει τέλεια με την ομελέτα!