Ο πιο αστείος παίκτης του Master Chef φτιάχνει την πιο λαχταριστή χοιρινή τηγανιά με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Σου δίνει ανατρεπτικά tips όπως το πόση ώρα πρέπει να αράζει το πλιγούρι μέσα σε ζεστό νερό αλλά και τι να κάνεις τις φλούδες από τα λαχανικά σου.
Δες το βίντεο!
Υλικά
1 kg χοιρινή πανσέτα
250 γρ. πλιγούρι
2 ξερά κρεμμύδια
3 φρέσκα κρεμμύδια
1/2 πράσο
καρότα
2 λεμόνια
1 πατάτα μετρίου μεγέθους
φίτρες από το πράσο
800 ml κόκκινο κρασί
ξίδι
αλεύρι
θυμάρι
αλάτι
ελαιόλαδο
Μην ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας, για να τα παρακολουθείς όλα!