Παντελής Καναράκης στο JoinUs: Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις

Πώς είναι να σε απορρίπτουν όλες οι δραματικές σχολές;
Παντελής Καναράκης στο JoinUs: Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις



Τον Παντελή Καναράκη φιλοξένησε αυτή την Κυριακή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε...

Για τις αποτυχίες του στις δραματικές σχολές:

Όταν ήρθα στην Αθήνα έδωσα εξετάσεις και με έδιωξαν όλες οι σχολές με μεγάλη επιτυχία. Όλες. Εθνικό, Κουν, Υπουργείο... Δεν πέρασα πουθενά. Δεν είχα κλείσει καν τα 18 και δεν ήμουν καλός. Οι γονείς μου επέμεναν να δώσω στο Κρατικό. Εγώ ήμουν αντίθετος γιατί οι Κρατικές Σχολές έχουν μεγάλο ανταγωνισμό. Για χατίρι τους έκανα την αίτηση και πάω να δώσω πολύ χαλαρός γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα περάσω. Και προφανώς δεν είχα τρακ. Στην καλλιτεχνική μου ζωή έχω νιώσει πολλές χαρές. Η μόνη φορά στη ζωή μου που θυμάμαι να μη με παίρνει ο ύπνος από χαρά το βράδυ, ήταν όταν βγήκαν τα αποτελέσματα. Μετά, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα και έμεινε το όνειρο της Αθήνας που έγινε και πραγματικότητα. 

Για την εμφάνισή του: 

Είμαι γύρω στα 60 κιλά με ύψος 1,71. Είμαι αδύνατος γιατί προσέχω, άλλα είμαι λαίμαργος. Είμαι ένα φιλάρεσκο άτομο, προσέχω πολύ το πρόσωπό μου, την εμφάνισή μου, γυμνάζομαι καθημερινά, είμαι ποδηλάτης ενώ η κακιά μου συνήθεια είναι το τσιγάρο. Αλλά αισθάνομαι ωραία. 

Για την εμμονή του με την οργάνωση: 

Βάζω πάντα πρόγραμμα στη ζωή μου. Είμαι γνήσιος Παρθένος. Αν μου χαλάσεις τα πρόγραμμα μου ταράζονται τα νερά, είμαι πολύ της οργάνωσης. Φτιάχνω τα καμαρίνια από την αρχή, βάζω ταπετσαρίες, μοκέτες και αλλάζω μέχρι και τα έπιπλα όταν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά. 

Για τις αισθητικές επεμβάσεις: 

Είναι αφελές, ένας άνθρωπος πάνω από 30 να λέει ότι ο χρόνος ήταν πολύ καλός μαζί του. Σαφέστατα κάποιοι άνθρωποι έχουν προσόντα. Προσέχω πάρα πολύ και αυτό δεν σημαίνει ότι διατηρούμαι με καθαρό νεράκι. Έχω κάνει καλλυντικές και αισθητικές επεμβάσεις. Θεωρώ πολύ κουτό να βγαίνουμε και να λέμε τι έχουμε κάνει. Ας υπάρχει και ένα μυστήριο. Αν κάτι κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο και δεν καταπιέζει τους άλλους, να το κάνει. Ακόμα και αν είναι υπερβολή. Είναι το μότο μου. Αν μια γυναίκα θεωρεί ότι είναι ευτυχισμένη σαν μούμια. Αν η ίδια περνάει καλά... Αυτή τη ζωή πρέπει να τη δούμε σαν δώρο. 

Δες ΕΔΩ πώς απάντησε ο Παντελής Καναράκης σε 33 περίεργες ερωτήσεις.