Κατερίνα Λέχου στο JoinUs: Βασανιζόμουν με τις ανασφάλειές μου

Γιατί θεωρεί ότι ο γάμος είναι σαν τη θάλασσα;
Κατερίνα Λέχου στο JoinUs: Βασανιζόμουν με τις ανασφάλειές μου



Την Κατερίνα Λέχου φιλοξένησε αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για τις ανασφάλειές της: 

Μεγαλώνοντας είχα ανασφάλεια σε πολλά θέματα. Στο αν είμαι καλή, αν μπορώ να τα καταφέρω, στο πώς φαίνομαι, στην εμφάνισή μου. Με όλα έχεις ανασφάλεια. Τίποτα δεν χαλαρώνει μόνο του, πρέπει να το δουλέψεις. Απλώς βασανιζόμουν. Αν δεν υποφέρεις, δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία να βελτιωθείς. Υπέφερα, δεν ήταν βιώσιμη η ζωή μου, ήταν δύσκολη όταν είχα συνέχεια τέτοιες αγωνίες. Και λέω «ρε παιδί μου αυτό μπορώ, αυτό κάνω». Και όταν το πεις αυτό, ανθίζεις. Αυτό το είπα μετά τα 35. Όταν έχεις ανασφάλεια, ακόμα και όταν παίρνεις αποδοχή, την απορρίπτεις γιατί θεωρείς ότι δεν είναι ειλικρινής. Η μανούλα μου -που την αγαπάω πάρα πολύ επειδή μου έχει δώσει και πολλά καλά- ήταν τελειομανής. Και αυτό μου το μετέδωσε. Επεσήμανε τα «τρωτά» μου σημεία, με καλή πρόθεση. Ήμουν τελειομανής αλλά υποτιμούσα τον εαυτό μου. Έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν αξίζω κάτι καλό, ότι δεν μου αξίζει να μου φέρεται τόσο καλά ο άλλος. 

Για το γάμο: 

Ο γάμος είναι σαν τη θάλασσα. Δεν είναι μια ήρεμη κατάσταση, αλλά έχει την ομορφιά της. Σαφώς υπάρχουν δυσκολίες, πολλές φορές προβλήματα επικοινωνίας, αλλά έτσι είναι. Όταν υπάρχουν δυσκολίες, πότε βυθίζομαι, πότε θυμώνω, αλλά δεν απογοητεύομαι. Για να απογοητευτείς πρέπει και ο άλλος να εγκαταλείψει. 
Ήθελα να παντρευτώ τον Μάνο γιατί ήθελα να το ζήσω ολοκληρωτικά. Να το γευτώ πλήρως. Το βιώνω πιο ολοκληρωμένο. Με τα καλά του και τα κακά του. Η καθημερινότητα είναι κάτι αδυσώπητο αλλά έχει και ομορφιά. 

Για την ηλικία της στο «Ευτυχισμένοι Μαζί»:

Όταν έκανα το «Ευτυχισμένοι Μαζί» δεν με πολυήθελαν γι’ αυτό το ρόλο γιατί δεν τους έπειθα ότι μπορώ να κάνω τη μητέρα 5 παιδιών. Αλλά ήξερα ότι πρέπει να περάσω στην επόμενη φάση. Πρέπει να προηγείσαι αυτού που βλέπει ο θεατής.

Δες ΕΔΩ πως ήταν η Κατερίνα Λέχου και άλλοι διάσημοι όταν ήταν άσημοι.