Βαγγέλης Γερμανός στο JoinUs: Έχω σχέση εδώ και 15 χρόνια

Ήξερες ότι παντρεύτηκε στα 20;
Βαγγέλης Γερμανός στο JoinUs: Έχω σχέση εδώ και 15 χρόνια



Τον Βαγγέλη Γερμανό φιλοξένησε αυτή την Κυριακή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε...

Για το επώνυμό του: 

Το επίθετό μου είναι παρατσούκλι γιατί έμοιαζα με Γερμανός. Όταν ήμουν μικρός, τα μαλλιά μου ήταν ξανθά. Θυμάμαι μια φορά βρισκόμουν σε ένα λεωφορείο, καθόμουν σε μια θέση με τη μάνα μου και από πίσω ήταν μια άλλη θέση όπου καθόταν μια κυρία. Ξαφνικά με σκουντάει και μου λέει «με τι τα βάφεις τα μαλλάκια σου»; Το πραγματικό μου επώνυμο είναι «Γεωργουλόπουλος».

Για το γάμο του στην ηλικία των 20: 

Οι αποφάσεις των 20 χρονών λαμβάνονται εκτός εαυτού, μέσα σε μια τρέλα. Μάλλον από αντίδραση παντρευτήκαμε γιατί μας κυνηγούσαν οι δικοί μας, δεν μας αφήναν σε χλωρό κλαρί. 

Για τη σχέση του με την κόρη του: 

Δεν θα είχα πρόβλημα αν η κόρη μου θα ήθελε να παντρευτεί μικρή. Μάλλον δεν ήμουν καταπιεστικός. Σίγουρα δεν ήμουν ο τέλειος πατέρας. Τα λέγαμε και τα λέμε με το παιδί μου και η σχέση μας είναι σε εξέλιξη -αυτό έχει σημασία. Μετά τα 17 της έμεινε μαζί μου για 7, 8 χρόνια. Προσπαθούσα να μην την καταπιέζω, να μην τη στριμώχνω. 

Για την προσωπική του ζωή: 

Δεν διαφημίζω την προσωπική μου ζωή. Το να πεις για την προσωπική σου ζωή δεν έχει και τόσο νόημα. Δεν είμαι μοναχικός τύπος. Είμαι ζευγάρι με μια κοπέλα 15 χρόνια τώρα και είμαστε πολύ καλά μαζί.  

Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη της Μάρως κοντού στο JoinUs.