Χρήστος Δάντης στο JoinUs: Τα media με τσαλαπάτησαν

Γιατί είχε να δει τον πατέρα του 10 χρόνια;
Χρήστος Δάντης στο JoinUs: Τα media με τσαλαπάτησαν



Τον Χρήστο Δάντη φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Δες τι είπε...

Για τους χωρισμούς του: 

Σε ένα χωρισμό ποτέ δεν φταις μόνο εσύ. Είναι εύκολο να πεις «έκανα λάθος επιλογή, κράτησα λάθος χαρακτήρα μέσα σε αυτή τη συμβίωση». Αλλά δεν φταις μόνο εσύ. Έκανα άφοβα και τους 4 γάμους. Δεν φοβάμαι να κάνω αυτό που φοβούνται οι άλλοι. Δεν φοβάμαι να δοκιμάσω. 

Για τη δημοσιότητα: 

Δεν μου άρεσε που κάποια διαζύγια πήραν τόση δημοσιότητα. Πολλές φορές τα πράγματα διαστρεβλώνονται και η μπάλα παίρνει πάντα τον πιο γνωστό. Επίσης, ό,τι ξεκινάει αρνητικά και με μια αρνητική φήμη, όταν πας να το αιτιολογήσεις και τελικά καταστεί σαφές ότι δεν έφταιγες εσύ, πάντα μένει η αρνητική φήμη. Έχω μετανιώσει γιατί κάποιες στιγμές της προσωπικής μου ζωής επισκίασαν τη δουλειά μου. Ποτέ δεν μετανιώνω γι’ αυτά που λέω, αλλά θα μπορούσα να είχα διαφυλάξει περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Ειδικά στο τρίτο μου διαζύγιο (τα media) με τσαλαπάτησαν και η πρώην σύζυγός μου συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες τόσο προσωπικά θέματα. 

Για τη σχέση με τον πατέρα του: 

Στερήθηκα πάρα πολύ τον πατέρα μου γιατί έφυγε στην Αμερική το 1976, όταν ήμουν 10 ετών και από το 1976 τον είδα το 1986. Τον ξαναείδα 20 ετών. Και μου είχε λείψει πάρα πολύ αυτή η σχέση. Και προσπαθώ να είμαι πάρα πολύ κοντά με τα παιδιά. Ξαναχτίσαμε τη σχέση, πάντα όμως υπήρχε μια απόσταση. Πάντα όμως υπήρχε πολύ μεγάλη αγάπη. 

Για τις συνεργασίες του: 

Θα μπορούσα να είχα τραγουδήσει κομμάτια μεγαλύτερων συνθετών αλλά το έφεραν έτσι οι συγκυρίες. Εγώ ανάμεσα στα πόδια τους ήμουν. Με έχουν ακούσει κατά καιρούς, με έχουν δει, έχω ερμηνεύσει τραγούδια τους. Δεν θα πήγαινα να χτυπήσω την πόρτα τους και να πω «κύριε τάδε μπορώ να συνεργαστώ μαζί σας;». Είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος. Ανθρώπους που θαυμάζω μέσα στο χώρο και που έχω μεγαλώσει με τη μουσική τους δεν τολμάω να τους μιλήσω ούτε στον ενικό. Τους σέβομαι πάρα πολύ. 

Δες ΕΔΩ πώς αποχαιρέτησε τον Joe Cocker ο Χρήστος Δάντης.