Αφροδίτη Γραμμέλη στο JoinUs: Ποιος θέλει να ανοίξει την τηλεόραση το μεσημέρι και να ακούσει τι είπε το πρωί ο Λιάγκας;

Γιατί είπε ότι δεν συγχωρεί την αλητεία;
Αφροδίτη Γραμμέλη στο JoinUs: Ποιος θέλει να ανοίξει την τηλεόραση το μεσημέρι και να ακούσει τι είπε το πρωί ο Λιάγκας;



Την Αφροδίτη Γραμμέλη φιλοξένησε στον καναπέ της αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε...

Για την εμπειρία της στην τηλεόραση: 

Έχει τύχει να κάτσει απέναντί μου γυναίκα που σε κριτική της έχω αλλάξει τα φώτα και ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν έγινε όπως το ήθελα. Ένιωθα πολλές φορές άβολα και νομίζω ότι αυτό δεν κρύβεται εύκολα στην κάμερα. Νομίζω ότι το κατάλαβε ο κόσμος και εγώ το κατάλαβα και το είπα. 
Μου έτυχε μία κοπέλα η οποία στο πρώτα 5 λεπτά έβαλε τα κλάματα επειδή θυμήθηκε τις κριτικές. Σταματήσαμε το γύρισμα, έκλαψε, ηρέμησε, επέστρεψε στον καναπέ αλλά όπως καταλαβαίνεις είχε περάσει η μαγεία της συνέντευξης. Ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες μου. 

Για την εκπομπή «Καλημερούδια»: 

Το «Καλημερούδια» είναι αστείος τίτλος. Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι ήταν πλάκα στην αρχή. Είναι από αυτά που λες δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Η Ντορέττα είναι πολύ καλή κοπέλα, είναι άνετη, είναι φυσική, δεν πουλάει σταριλίκι, απλά η εκπομπή δεν μ’ αρέσει. 

Για τις μεσημεριανές εκπομπές: 

Ποιος θέλει να ανοίξει την τηλεόραση το μεσημέρι και να ακούσει τι είπε το πρωί ο Λιάγκας; Γιατί αυτό βλέπεις το μεσημέρι. Το «Spata live» είναι λίγο διαφορετική εκπομπή, νομίζω ψάχνει λίγο να βρει τα πατήματά του και νομίζω μου αρέσει περισσότερο από το «Λόγω tivis». Στο «Λόγω tivis» είναι έξι άνθρωποι που έχουν κάτσει, έχουν δει λίγο τηλεόραση, έχουν δει τι έχει πει ο ένας και ο άλλος, το προβάλλουν, στο ενδιάμεσο πετάνε ένα βίντεο για τζιχαντιστές, ένα βίντεο με φούστες και αυτό το λένε εκπομπή. Με συγχωρείς, δεν είναι εκπομπή αυτό. 

Για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί: 

Δεν συγχωρώ την αλητεία. Ανθρώπους που το παίζουν πονηροί και είναι χυδαίοι. Δηλαδή, εγώ έχω επιχείρημα για να πω για τη δουλειά σου. Το να μου πεις όμως ότι εσύ αυτό που κάνεις δεν είναι δουλειά ή δεν έχεις λόγο ύπαρξης, είναι χυδαιότητα. Και αυτό δεν το επιτρέπω. Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να απαντάνε με αυτό τον τρόπο. Ότι δεν υπάρχει τηλεκριτική και βγαίνουν άνθρωποι σε πάνελ κουτσομπολίστικων εκπομπών να πουν ότι η τηλεκριτική δεν είναι δουλειά, αλλά είναι το κουτσομπολοπάνελ. 

Για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: 

Ο Γρηγόρης είναι καλός άνθρωπος και καλός επαγγελματίας. Πιστεύω ότι ο Γρηγόρης όταν πάει σπίτι του σκέφτεται την εκπομπή του, παιδεύεται για να το κάνει. Δεν του πάνε όμως όλα και πάει από είδος σε είδος. Του πάει αυτό που δίνει χαρά, που το παίρνει όλο επάνω του και συναντάει καθημερινούς ανθρώπους. 

Δες ΕΔΩ τον πόλεμο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τους τηλεκριτικούς.