Τάκης Ζαχαράτος στο JoinUs: Το ταλέντο είναι ευχή και κατάρα

Τι συνέβη την πρώτη φορά που μιμήθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη;
Τάκης Ζαχαράτος στο JoinUs: Το ταλέντο είναι ευχή και κατάρα



Τον Τάκη Ζαχαράτο φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Δες τι είπε...

Για την πρώτη φορά που μιμήθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

O Μιχάλης Ασλάνης με είχε βγάλει σε μία επίδειξη μόδας αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο και βγήκα να μιλήσω συγκινητικά για το σινεμά σαν Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τελείωσε και δεν άκουσα τίποτα, ούτε χειροκρότησαν. Ένας πάγος. Πήγα να ζητήσω συγγνώμη στον Μιχάλη Ασλάνη επειδή δεν γέλασε κανείς και μου λέει: «Έχεις τρελαθεί αγόρι μου; Νόμιζαν ότι είναι η Βουγιουκλάκη και εσύ δεν πήρες χαμπάρι;». 

Για τη μαύρη περίοδο της ζωής του:

Την μαύρη μου περίοδο την περνάω μόνος μου. Έμαθα με τον καιρό ότι η μαύρη περίοδος είναι ένα τεράστιο δώρο που κρύβει μέσα ένα μυστικό. Έχεις δύο επιλογές. Ή να το ψάξεις και να το βρεις ή να σε πάρει η κάτω βόλτα. 

Για το ταλέντο του: 

Δεν αισθάνομαι ότι είμαι ταλαντούχος. Το ταλέντο το αντιλαμβάνομαι σαν ευχή και κατάρα. Είναι σα να έχεις ένα τέρας μέσα σου το οποίο σου ζητάει κάθε φορά διαφορετική τροφή και εσύ κάθε φορά πρέπει να εφευρίσκεις ποια τροφή θέλει το τέρας-ταλέντο. Να είναι η σωστή τροφή, αλλιώς μπορεί να φάει εσένα. Με έχει φάει. Κάποια στιγμή είπα «τέρμα, δεν ξανακάνω αυτή τη δουλειά». Μέχρι να καταλάβω τι είμαι, δηλαδή είμαι drag queen, τραγουδιστής, ηθοποιός, μίμος ήταν τεράστια ταλαιπωρία. Αυτό δεν σταματάει. 

Δες ΕΔΩ τον Τάκη Ζαχαράτο ως Ζωή Κωνσταντοπούλου.