Ραχήλ Μακρή στο JoinUs: Ο Καμμένος μου είχε κάνει παρατήρηση επειδή χειροκροτούσα τον Τσίπρα

Γιατί επιμένει ότι ο έρπης του Τσίπρα ήταν ψεύτικος;
Ραχήλ Μακρή στο JoinUs: Ο Καμμένος μου είχε κάνει παρατήρηση επειδή χειροκροτούσα τον Τσίπρα



Τη Ραχήλ Μακρή φιλοξενεί αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα πρόσωπο που θαυμάζω. Πολλοί θεωρούσαν ότι προσπαθώ να τη μιμηθώ και να της μοιάσω. Ίσως είναι ίδιος ο τρόπος σκέψης μας. Θαυμάζω την εργατικότητά της, ότι είναι αδέκαστη, έντιμη, είναι ευφυής, έχει απίστευτες γνώσεις. Οι άλλοι τι γνώσεις έχουν; 
Είναι αδερφή μου, τη νιώθω σαν αδερφή μου, την αγαπώ σαν αδερφή μου. Εγώ δεν έχω αδερφή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι αδερφή μου. Θέλει δεν θέλει βέβαια. Και τον άντρα της τον φωνάζω αδερφό. 

Για τον Πάνο Καμμένο: 

Η γνώμη μου σήμερα για τον Πάνο Καμμένο δεν είναι καθόλου καλή. Όταν παίρνεις μία γυναίκα που είναι χειρουργημένη και την εξυβρίζεις με τέτοια μανία και τρόπο, εκεί τελείωσε. Εκεί κατέπεσε σαν άνθρωπος και βέβαια ήρθε και η ώρα που απέδειξε το χαρακτήρα του με αυτά που κάνει μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ήταν απίστευτη χυδαιότητα με την οποία αντιμετωπίστηκα. 

Για τη φωτογράφισή της στο DownTown: 

Νομίζω ότι έγινε μεγάλος ντόρος. Άλλοι είπαν θετικά, άλλοι αρνητικά σχόλια, άλλοι επικεντρώθηκαν στα τακούνια, αν ήταν δικά μου ή δεν ήταν δικά μου. Δεν ήταν δικά μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω τέτοια παπούτσια, το θεωρώ κοροϊδία. Εγώ κοροϊδεύω τους ανθρώπους που κυνηγούν τα υλικά αγαθά. 

Για τον «ψεύτικο» έρπη του Τσίπρα: 

Φυσικά πιστεύω ότι ο έρπης του Τσίπρα ήταν ψεύτικος. Είναι η προσωπική πολιτική μου άποψη. Δεν έχει διαψευστεί. Μπορεί να μου φέρει χαρτί ανάλυσης αίματος που λέει ότι έχει τον ιό. Εκεί στηρίχτηκε η επικοινωνιακή του τακτική. Για τη λύπηση στο λαό. Εξάλλου το κάνουν πολλοί πρωθυπουργοί οι οποίοι θέλουν μετά να επιστρέψουν ή να μην είναι κακό το όνομά τους, όταν φεύγουν και αποτυχαίνουν. Ή τους έκλεψαν τα παιδιά τους οι μυστικές υπηρεσίες και οι εξωγήινοι ή δεν ξέρω και ‘γω τι. 

Για την παρατήρηση του Καμμένου: 

Θαύμαζα αυτά που έλεγε, τα υποστήριζα, συμφωνούσα μαζί του κι όταν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα θυμάμαι ένα περιστατικό που τον χειροκρότησα και ο Καμμένος μου έκανε παρατήρηση. Μου είπε «μη χειροκροτάς, φαίνεται στις κάμερες». 

Για τη σημερινή της δουλειά: 

Ξαναγύρισα στο Υπουργείο αλλά δεν μου έχουν δώσει ακόμα αρμοδιότητες. Δεν στεναχωριέμαι γιατί βλέπω ότι ακόμη με φοβούνται και ότι ακόμη είμαι πολύ πιο δυνατή από αυτούς. Όταν με φτάνουν σε αυτό το χάλι και σε αυτή την αντιμετώπιση, που μόνο κέρδος θα έχουν καταλαβαίνεις μέχρι πού φτάνουν και ποιο είναι το επίπεδό τους.