Δημήτρης Κοργιαλάς στο JoinUs: Στο τσακ θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας

"Δεν ξέρω αν έχω καλή σχέση με την Ευρυδίκη γιατί δεν μιλάμε καν".
Δημήτρης Κοργιαλάς στο JoinUs: Στο τσακ θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας



Τον Δημήτρη Κοργιαλά φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε...

Για την περίοδο που έβλεπε τη ζωή του σε gossip εκπομπές:

Ξαφνιάστηκα όταν είδα τον εαυτό μου σε gossip εκπομπές και στην αρχή με έπιασε η ντροπή και το άγχος. Πάντα, όμως, καταλήγω στη Ναύπακτο για ψάρεμα με τα φιλαράκια μου. 

Για τη σχέση του με την Ευρυδίκη: 

Δεν ξέρω αν έχω  καλή σχέση με την Ευρυδίκη γιατί δεν μιλάμε καν. Φαντάζομαι ότι αν μιλήσουμε τα πράγματα θα είναι κόσμια.

Για τους χωρισμούς του: 

Όταν χωρίζω γίνομαι αδερφός ή βάζω τελεία. Δεν ξέρω πώς το καταφέρνω αυτό το πράγμα. Ευτυχώς και στους δύο μου γάμους όλα έληξαν φιλικά και αδερφικά και δεν υπήρχαν τσακωμοί. 
Αισθάνθηκα χάλια όταν είδα τα σχόλια για τον χωρισμό μου. Δεν είμαι καθόλου συνηθισμένος σε αυτό το πράγμα και δεν νομίζω να το συνηθίσω και ποτέ. 
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα κουτσομπολιά. Περνάω ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο είμαι πάρα πολύ καλά, έχω επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους ανθρώπους, πράγματα, στη μουσική, στους λίγους φίλους που έχω και στο χόμπι μου που είναι το ψάρεμα. 

Για την κατάθλιψη:

Πέρασα μία πολύ δυνατή κατάθλιψη για τρία χρόνια. Ήταν όταν είχε πάθει έμφραγμα ο πατέρας μου που το έμαθα στην πιο χαλαρή μου φάση. Με κλείδωσε. Όταν έγινε αυτό που έγινε είχα δει την αδερφή μου που ερχόταν από πολύ μακριά και επειδή έχουμε ιδιαίτερη σχέση, είδα τα μάτια της και ένιωσα το σώμα μου που έκανε ένα κλείδωμα. Και από τότε άρχισα και ζαλιζόμουν, γινόντουσαν διάφορα μέχρι που δεν άντεξα. Η κυριότερη βοήθεια ήταν φίλων και ειδικά του αγαπημένου μου Βαγγέλη Βέκιου. Στο τσακ θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Γι’ αυτό λέω ότι έχω τον Βαγγέλη. Με πρόλαβε στο τσακ και χρειάστηκε να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει και να ζητήσω βοήθεια. Ήμουν στο τσακ για να φύγω στον πρώτο δρόμο ή να πηδήξω πάνω στην ταράτσα. Τελικά είναι όλα στο μυαλό μας.